13 mini 用家請入(6)

693 回覆
5 Like 2 Dislike
全新機
依家先知13mini又可以雙physical sim 同 esim
點雙physical sim? 淨係可以插一張

等我返去check下係咪真係咁
係邊買到?
幾錢?
dcfever...
有部開咗機唔夠兩個月即買apple care
好Q 順 相比12 mini (因為我之前長期爆64GB storage)
部機嘅電池循環次數已經由0用到456次
過多排就book換電
幾時
我果部都用咗年半
得返84
啱啱check咗
原來就黎1000

CycleCount (number of complete charge cycles): 952 cycles

Relative to when it was new, your battery capacity is 80.76%.
如果有apple care應該就黎可以免費換
突破500大關之時
咁我突破1000去換
我諗住返apple store 換,換完有咩事搏換新機
可以咁既咩?
你要ac?
正常佢換完應該有大概三個月保養,in case佢整完有咩事會同你死翻掂佢
竟然有啲咁既野
https://support.apple.com/zh-hk/iphone/repair/battery-replacement

保證
在維修 (包括更換零件) 後 90 天或你的 Apple 保養或 AppleCare 服務計劃的剩餘保養期內 (以較長者為準),你可享有保養。這是除了消費者保護法外,你額外享有的權利。
在維修或更換服務中所提供的替換設備,可能包含全新或先前使用過的 Apple 原廠零件。這些零件均已經過測試並通過 Apple 功能需求。
唔錯喎
不過三個月內都唔會有啲咩問題
如果係既話
我唔換電到時trade in
我覺得可信性好低
除非加價
Se啲機每年都係吹到天花龍鳳到頭來推出又係8仔殼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞