「小學數學」經驗公式算錯 暴雪尷尬下架《暗黑破壞神4》預告片

106 回覆
232 Like 11 Dislike
經典留言貼堂作

未玩夠十年未玩過last patch唔準負評隻game !

無耐前先炒server
乜tweet都睇唔到
Twitter未炒人之前唔通未炒過server?
FB IG WhatsApp signal telegram邊個未炒過server
你點歸納成炒人導致炒server?做錯嘢都可以炒server嫁喎,Elon整色整水、功能加快迭代,會出錯都好正常

我親身體驗就係:
未炒人之前,acc誤鎖無人理、無人覆
炒人之後,4日內解鎖
問題係有幾密丫嘛
Elon musk on9 左改右改一回事
咁左改右改失敗同人手有無關?
廣告商走晒同人手唔夠有無關?
佢炒既人手其中好多都係處理公關同法律問題既人
而家呢類野係咁炒晒車,又有無關
同我之前未轉手都appeal過比人ban都係一個星期到有回覆
人人遇到既情況唔同
廣告下跌,點解唔係因為Elon犯眾憎?點解唔係因為宏觀經濟差咗?

META都炒人啦,間間IT公司都炒人啦,你講到人手不足搞到接唔切廣告咁

炒人係經濟變差、蝕錢嘅結果嚟
raxx
暴雪係未社企黎
抖音智力buff
證明d職員係庇護工場級數
呢班傻閪個樣
一睇就知女權黎
淨係識woke既垃圾撚屌
鳩事認真做,認真事鳩做
呢d賤種真係搞爛曬隻game
圖2男人嚟?
呢條女之後有冇俾人輪大米
老老實實呢兩條女都幾慘
佢地只係設計個地城 唔係design成個game mechanic 分分鐘只係art/architecture grad 可能機都冇玩過幾隻 唔識打機好正常
咁樣推人出黎死暴雪真係正宗仆街公司黎
好似聽聞過呢兩條係美術設計定乜鬼野。

不過點都好,你玩到咁柒,連核心遊戲機制都唔識都唔緊要。
你放條片出來果條友,同埋authorize佢咁做的高層真係發緊夢。
結論係,呢間公司根本唔再care自己遊戲的質素。

想當年,暴雪係質素的保證,依家真係完全收曬皮
好消息係微硬收購完成

暴雪CEO 終於躝
智障真係唔係扮
你睇下上世紀遺產Starcraft同Starcraft2
到依家都冇RTS挑戰倒佢

再睇下尷到仆街既reforge
依家暴雪已經冇能力做倒以前半成
明明咁多間科企都炒人條友講到得一間炒人咁
你冇打開機又憑咩設計野比人玩
難怪d地城咁反人類 成日趕路冇怪打
設計條友都唔打機既
你是但搵兩個打開機既人設計地城都有趣過呢班友
好似係美術果邊
rts +大型線上rpg已經過晒氣

overwatch, 無人玩

連d4 pve爆裝爽遊,都要改到大家負皮棄game

所以咪賣身俾巨硬係最佳選擇
did you just assumed my gender?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞