外國幫Gaza 起食水喉,哈馬斯掘返出黎做火箭

237 回覆
1123 Like 6 Dislike
2023年10月11日 14:06
[Newtalk新聞] 巴勒斯坦激進組織哈瑪斯 7 日才突襲以色列,向其境內發射數千枚火箭彈,昨(10)日哈瑪斯又對以色列發動新一輪攻勢,向包括本古里安機場在內的以色列多地發射眾多火箭彈。對於哈瑪斯為何有如此多的作戰資源,外界都感到無比困惑。
咁咪即係擺明有外國幫啦屌你,如果唔係即以色列廢,啲情報食屎,加沙入面整都發現唔到
呢個好笑
係咪真架
如果係真嘅都幾犀利
Karen入嚟回應未?
想知歌名
[قصد السبيل] Qasd Al Sabeel Hamas song 2021
https://soundcloud.com/user-804788474/qasd-al-sabeel-hamas-song-2021
伊朗幫佢都唔係新聞啦
係得果段好聽,唔似其他歌咁主旋律會重覆幾次
只係想好似塔利班咁
做到火箭?
水火箭?
仆街,派屎俾佢哋都可以攞嚟做生化武器
其實水喉係好勁,頂到好多個BAR
掘水喉出黎改裝成火箭到底係真定假
真係長知識
哈馬斯班撚樣連回教徒救護員都殺,痴撚線
係呀,即擺明啲軍火人地俾,會唔會係喺加沙拎水管改呀,用吓腦啦,即以色列啲情報死架,喺正你地頭入面都唔知
不如你用下腦,咁大條火箭點抬入地道

定係正門入,定係空投?
即係一班窮撚係加沙咁細地方都可以整到火箭,而以色列又唔知,由佢慢慢整
等黃絲喺香港整黎革命
音樂好熱血
打呀
支持夷平
冇晒人最清靜
啲鬼佬喺自己車房都整到火箭啦
上YouTube 都大把教學
屌你都on9講緊政府知唔知呀
明知以色列一定24小時睇實加沙會唔撚知
定由佢整黎殺完佢啲人民再專登反擊呀

咁你喺香港整到火箭未
幾咁有工匠精神
Thanks bro
2005年以軍撤出加沙,哈馬斯從地下挖出了數十公里長的水管,也被用來製造火箭的推進部分。 2019年,哈馬斯領袖葉海亞·西努阿爾(Yahya Sinouar)因此吹噓哈馬斯擁有“足夠未來十年製造火箭的管道”。

傻仔嚟
得登post啲唔post啲等你high下
果然係笨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞