外國幫Gaza 起食水喉,哈馬斯掘返出黎做火箭

237 回覆
1123 Like 6 Dislike
哈馬斯領袖葉海亞·西努阿爾(Yahya Sinouar)因此吹噓哈馬斯擁有“足夠未來十年製造火箭的管道”。

點呀。恐怖分子講野你信?
咁就叫證明以前無其他國家or 組織幫
你其實係唔係即係想講以色列係廢啫,唔該答我
你自己夠信哂哈馬斯講啲嘢啦
以色列咁廢咁你駛乜驚佢打加沙
咁廢咁你又話人點點點封鎖哈瑪斯十幾廿年
我邊句係信哈馬斯?
你智商有問題?信哈馬斯講自己整到係你,即係以色列廢,依個係你主張

我嘅主張係巴勒斯坦咁廢無其他國家幫根本無咁多軍火裝備
邊套戲嚟
五毛,開工喇喂
班蛔鍋佬呢,想殺晒猶太人/以色列人,殺得晒猶太人/以色列人之後呢,就會想殺晒所有白人,殺完白人呢就會想殺晒黑人同亞洲人。
到其他族裔殺得晒呢,就會想殺自己蛔鍋教入面唔同支派既人。

Take蛤螞蟖side既人我唔知佢地係真唔知一話假唔知班蛔鍋佬呢個特質。
白膠漿
之後個d左膠、大愛個d又走哂出黎講做咩斷Gaza人d食水,人地好慘,結果人地Gaza自己走出黎講掘返d水管出黎做火箭炮管,笑撚死人。
哈馬斯本身就係terrorist,唔值得可憐,d左膠、大愛咁撚把炮就自己走入去Gaza救d平民,唔係係到打咀炮,用愛去感化terrorist係多撚餘,你心目中既平民,其實好撚多係terrorist黎。
on9
人地捐錢既洗理係用黎做左乜?用黎um 住自己對眼心安理得就夠啦
聽過有人大量收舊壓縮氣體樽賣去中東,你估下拎黎做乜野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞