講低你想同對方講但唔敢講嘅野(2)

196 回覆
3 Like 1 Dislike
琴晚又夢見你喇
夢入面既你講野好仆街
有啲感覺到呢個先係對住我真正既你
呢個半月黎三日唔埋兩日就夢到你
每一次都係夢到你搵返我
今次終於比我睇到你真面目
係夢入面我個心都死埋了
我真係好憎你,因為你講大話厄我。厄我你已經忘記,已經放低。當我繼續相信你,你就突然話自己放唔低要同我分手。但分手唔夠一個月你唔係同你前度一齊翻,而係搵到另一條女陪你。我為你做左咁多嘢,但你完全冇真珍惜過,完全冇對我留戀過,因為你個心從來都唔係我度,試完發現唔得就拋棄。你係我遇見過最賤格最冇用嘅人,你更加留低我自己一個去面對所有流言蜚語。我曾經大壓力到想死,但就算你對我點樣絕情我對你都絕情唔到,我做唔到唱衰你,做唔到詆毀你。但你就完全冇當過我係咩一回事,我就算變成點你都唔會在乎。我唔想再見到你,希望你有報應。係你錯過左一個愛你願意為你付出嘅人。
其實我應該好憎你
但我又好鍾意你 好犯賤呀可?
或者因爲自己咁犯賤先咁耐以黎都比你搵我著數
我自己都唔明 明知你都唔會尊重我
以前係咁 你因為我想走而話自己改變左 我竟然信呀
我竟然信而因爲你個幾次所謂改變而開心
老實說我個幾日係真係開心 因為覺得你終於會重視我
哈我真係太天真。
一心以為甩到身比你氹幾句又返返黎
真係on9先會信
完喇 今次真係完啦好嗎⋯⋯
我好掛住你 我的而且確好掛住你仲好想攬你錫你
但講清楚左 你就唔好再搵我喇 我好想好想戒甩你呀你知唔知呀!
你嘅幸福同將來 希望係由我親手比你
我仲好掛住你
明明個個都話你係player呃緊我,但係我都覺得你同我講既每一句都係真心
我唔敢搵你
我驚你會block埋我最後搵到你既方法
我真係唔知要幾耐先可以放低你
其實我非常愛你,不想失去妳,難道我沒有權力,說我不願意。
當一個人連關心對方這個權利都沒有的時候。

什麼也不是。

當她待另一個好一百倍的時候候。你就自己是垃圾也不如。

多謝妳徹底摧毀我的心與一切。
我知你鍾意我 但我知自己前途未必好好 與其同我一齊挨 不如依家揀過好條件嘅男仔啦 你嗰邊都有好多好男仔啊 有人追你嘅就應承人地啦

好多謝你鼓勵我
你有找幸福的自由
我未夠他得天獨厚
我也想對我這塊鏡擲石頭
我照鏡子也很擔憂 太好東西無力佔有
那夠膽問一聲可否
未拒絕我就自量地退後
假使間決定 寧死都不放手 我更內疚
其實我未放得低你 我掛住你 我掛住你嘅所有嘢
對唔住 我到宜家先知原來我以前有幾錯
好多謝你過去五年半一直忍耐我 包容我
有時候會諗起你 諗返起以前一齊開心嘅時候
但係又會係度諗我傷害得你太深 無錯我係個仆街
希望你嚟緊嘅男朋友會錫你 唔會放你飛機 唔會叫你等佢一個鐘 真心放你係佢第一位
我哋都係唔好再見 保重
臨瞓前都要手賤
我要同自己講
關我撚事
即使你點都好
快樂總有期限
請相信我我係真係好想同你
好似陌生人咁坐係隔離到睇戲
未必要拖手都感覺到對方嘅心跳
好想同你喺機場見...
好想有機會可以去一次Victoria.
好想聽你把聲..
我都唔記得幾時第一次聽你把聲...
然後你講左句Good night我就醉了...
你講過句I wanna hug you and maybe kiss you.
可惜一切都係幻想入邊.
同埋你講嘅現實
你講嘅現實明明就唔係呢樣
我問左你幾次你最後講左你做左隻狗🤷🏻‍♀️
遇到你 令我再次心跳
竟然跳左差唔多兩年
曖昧同熱戀期竟然可以無限期
我諗我心入面都有個答案
曖昧係一段愛情最正嘅Period
❤️
而我沉晚竟然喊左
一直唔想出聲都係想扮把聲無事
我諗 喊過先係真正太在乎
呢個亦都唔係我想見到既野
我諗我已經試過好多方法戒甩你
但都甩戒唔甩
特別當我知道你根本都唔會主動來氹我
我就知道自己應該要心死
琴日從新睇一次由你搵返我到分手既msg
心仲係好痛
點解你可以口口聲聲話愛我

唔通我唔值得你同我再講多幾句說話咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞