講低你想同對方講但唔敢講嘅野(2)

196 回覆
3 Like 1 Dislike
仆街啦你
雖然我係唔聰明,
但係我真係好努力去做改變,
呢一切都係因為你,
可能你根本就唔care ,
但請讓我繼續努力,直至我攰個刻
一係yes一係no
屌你老母乜撚野做朋友
佢同你做嘅野 我咪一樣同你做到 我真係好炆
其實我想你著緊我多d。
我好掛住你
可唔可以番黎我身邊
既你講
Sorry I'm still loving you我仲會為你喊,但我
愛既你講:
Sorry I'm still loving you我仲會為你喊,但我知過左去,我同你今生應該唔會見....再有咩進展。我希望你有一刻記過我...但我知冇。再見了你,我過緊自己既新生活,有關心我既人。祝你搵到個好好既女仔比溫暖你。我諗呢個世界除左你家屬,朋友之外我係最愛你啦,不過呢我都想同你講我永遠都會以陌生人既身份記著你,多謝你帶過比我既所有野,我唔識憎,只識愛你....
我地可唔可以重新黎過
我中意果個男人:你同我講每一句,都好似喺我心上割左一刀刀,我都以為過自己唔再care你,但我仲好care...望著你比我既野,其實我又真係好似冇比幾多你 成日冇啦啦又發下脾氣想你注意下但你又唔知我心..想同你傾多啲,都好似唔得..我明你忙,但我心都唔好受,尤其我發生既事...多啲陪我錫我好冇...鬧交都好都要和好 唔好粒聲唔出去del我好冇 呢四個月我地都好幸福㗎唔係咩..唔會再因為啲咩阻到我地既..我知道你都係咁諗 唔好再講埋果啲說話 真係好傷 同埋好想你主動啲煩我多啲
我想同你keep落去
但你個status 應該都唔關我事
橫掂你都係隔幾日先覆
依家你唔覆我
一了百了 係咪
7 年之後你唔會再見到我
希望可以係街上撞到你
朋友話你愧疚先blk晒我 笑
我一早就唔應該比你地聯絡 唔應該比咁多自由你 唔應該咁信你
我唔知妳仲同我一齊時 同佢係咩關係
我比人踩上心口 因為妳我忍
你話唔會將合照放上ig ok fine依家你放係咩意思?你唔鍾意放 我就尊重妳 一張都冇放過
我就唔撚係人?我係妳心目中係咩?又話比想像中愛我?
多謝妳咁樣hurt我 令我知道我什麼也不是
令我知道最親嘅人就係傷得我最重果個
令我知道最親嘅人就係最唔可信果個

多謝妳呀bu

我真係好多謝妳

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞