中國國企員工: 我地雙方抱頭趴地後被直接開鎗 表明係中國人都不獲理會

146 回覆
240 Like 5 Dislike
你個支那領事館

唔會打救你
只會打鳩你
kk園有幾十萬本護照

穿著旗袍
呢單嘢,支共就向美方提出嚴正交涉,要求迅速查明真相及確保總領事館人員及館舍安全。
https://hk.news.yahoo.com/%E9%A7%95%E8%BB%8A%E9%97%96%E4%B8%AD%E5%9C%8B%E9%A7%90%E4%B8%89%E8%97%A9%E5%B8%82%E9%A0%98%E9%A4%A8%E7%96%91%E7%8A%AF%E6%AD%BB%E4%BA%A1-%E8%AD%A6%E6%96%B9%E6%8C%87%E8%AA%BF%E6%9F%A5%E7%A9%8D%E6%A5%B5%E9%80%B2%E8%A1%8C-024941032.html

不過另一邊廂,
除左而家支那人被巴勒斯坦搞之外,
過往支那人都有喺巴基斯坦,俄羅斯,非洲等唔係西方嘅國家遇襲,
呢D情況支共一係就唔出聲,就算有出聲都溫和好多。

又係果種意識形態行先,純粹而無腦嘅反西方主義作祟。
二戰後支共接受咗無數西方國家資助,
亦偷咗無數西方國家技術,國力先有得提升,
而家就恩將仇報下下玩戰狼,
然後搬返清朝果D列強侵略史來合理化自己。

咁800年前蒙古帝國侵略歐洲,係咪都可以入返中國數?
2槍唔中重要部位好難會死喎
救你的是以色列
四捨五入
20億
人地要為新彊啲兄弟報仇的
再多既問題
戰狼
小粉紅願意去哈馬斯參軍?
唔拿本中國護照出黎梗係唔理你啦
唔好傻啦
只要係美國撐邊面,大陸就會幫對家
理得你救左幾多人
俄烏戰有眼你睇
紋呢句喺額頭 انا صينية
因為要中華民族偉大復興
講白啲就係要取代美國做世界霸主
唔止要做中國皇帝係要做世界之王
所以敵人既敵人就係老友
雖軟必豬
一定收咗美國佬錢搞事,中国同巴基斯坦稱兄道弟,點會開槍
中國人又點
以為恐怖份子就係自己支友
哈利發:女人著咁少布,淫婦,即時槍決
屌你老味聽到你係中國人開多兩槍添啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞