中國管理新疆, 過程極小死傷仇恨, 得到伊斯蘭世界支持

72 回覆
46 Like 134 Dislike
真係夏蟲不可語冰一路都唔係講緊道德問題,咪講咗理解點解你想做狗囉

你連“被管”嘅人想點都唔諗,呢啲廢柴都係一世比人管同你再講都曬9氣

再講,人哋係兩個獨立國家嚟,管乜鳩

你條五毛再喺度鳩UP舉報你鼓吹疆獨,到時你真係要去新疆思想教育架喇,切勿以身試法
兩個獨立國家

You are a joke
咪撚吹水啦
巴勒斯坦幾時係獨立國家啊?
一物治一物啫
中出內射政策
真係有料到
教多幾十年變哂做漢族
唔報唔代表冇
出黎行 遲早要還
條撚樣歷史都未搞得清就去學人吹水
哈哈仲好意思話人
你睇下哈馬斯成立原旨係咩
反巴勒斯坦呀
融?支那共產黨係消滅民族政策

共產黨毁滅一個種族,再將後代洗腦成黨國權貴嘅奴隸

你唔睇吓共產黨點撕毁國際條約,企圖毁滅香港人?

支那共產黨從來冇當過新疆人係人,只係當佢哋係器官零件
又一個有被逼害妄想症既傻黃......
屌你瞓撚咗幾耐2012年人哋已經喺聯合國投票通過咗,唔係你喺屋企對住新疆棉打飛機幻想嗰隻

(呢啲新聞你可能要翻牆先睇到?)

唔好剩係識食痾打飛機瞓啦
你隻 小支那狗 老母東莞做雞、飲三鹿奶粉大又住勞改營,弱智啲係正常,唔同你計較啦
你去死啦,弱智仔
呢個先係重點
所以話極權咁成功
咁中國成功管理香港值唔值得一讚

過程極少死傷 美國反對 伊斯蘭國支持
好唔好意思拎黎比 5年就自動走哂北上消費啦
其實伊斯蘭教徒都分好多種,新疆維吾爾人係阿拉伯世界嚟講根本只能話係同教遠鄰,實際上係突厥人而唔係阿拉伯人。你睇阿拉伯遜尼派國家對住波斯灣對面嘅波斯什葉派伊朗已經勢成水火,莫講話仲隔咁遠嘅維吾爾人。

基本上真係同維吾爾人較同源嘅係同屬突厥人種嘅土耳其,所以出聲最多嘅都係佢哋
所以呢
活摘器官
摘完仲生勾勾
美國支持以色列滅絕巴勒斯坦但制裁中國因為佢捉新疆人上堂

虛偽到咁但呃到弱智都夠做
新疆人而家可以自己養殖海鮮
巴人而家屎都無得食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞