中國管理新疆, 過程極小死傷仇恨, 得到伊斯蘭世界支持

72 回覆
46 Like 134 Dislike
但係美國佬就話唔人道唔符合人權, 其中一個原因制裁中國

以色列管理巴勒斯坦幾十年, 大量死傷痛苦仇恨滋生仇恨, 所有伊斯蘭世界都反對, 但係美國佬就支持.

美國佬真係好無恥.

中國有好多衰嘢, 但係成功管理新疆就值得一讚, 起碼保障你衣食住行有份工, 唔使胡思亂想, 唔會令你絕望, 以色列就係令到巴勒斯坦絕望先令到佢變白卡.

利申 : 全倉美股美債美元
有啲道理
吉蛇果然係極左

耐唔耐就突個龜頭出黎表忠
啱啱哋
但最後都係美國佬又贏
你睇清楚我之前啲po, 好多嘢我都覺得大6戇鳩
我唔係反共我係反戇鳩
冇錯, 因為最重要嘅嘢佢做啱咗
你條弱智窮撚5毛狗又係度亂咁吠,弱智到做正常工作能力都冇,只能做5毛狗出post每日賺一蚊幾毫,唔屎都冇用
no content, no point
0/10
重寫
極少可報道的仇恨
支持新疆棉會唔會畀人屌
我隻狗都有飯食唔洗憂

樓主識唔識hand hand先
冇得咁比,新疆嘅人文明過過中国人,中国人係靠人數優勢滅左一個高等文明
即係自認高等文明就可以滅咗另一個低等文明?
新疆棉好嘢嚟
新疆蜜瓜
新疆棉就係和平嘅象徵
極少 你D數字邊到黎 真嘅話 就唔洗武力鎮壓同埋再教育營啦
中國同以色列對待回教徒既最主要分別係:
中國搞民族融合政策
以色列搞種族隔離政策
巴勒斯坦人工都冇得返,你話佢地使唔使憂?
如果有得嚟香港做外賣師,我諗全部過晒嚟,仲會同你以色列開波咩?
Pin

呢個真
其實當地耕田全自動化
真係坐係度禁掣就攪掂
如果以色列肯管理巴勒斯坦搞經濟,好似新疆棉咁人人有工返,衣食住行基本冇問題,巴勒斯坦人鬼得閒攞條命同以色列人博咩

仆你個街啦,未有監控集中營既時候幾多新疆佬斬人搶野,d細路偷埋一份
利申:為國捐精廿年經驗
吉sir有道理, 所以美國佬做錯咗咩, 應該點做先啱?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞