【颱風追擊】2314號熱帶氣旋小犬 KOINU(14W) + 2315號熱帶氣旋布拉萬 BOLAVEN(15W) #8

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
西
W0.2
行得慢過爬 係咪打算玩足聽日全日
正閪狗
收皮啦你偽
想問問呢個風走左之後會唔會又好似上次咁隔兩日大雨到黑雨
如果個風正常size嘅話 timing應該無問題
可惜呢次風size唔正常
如果賭輸咗 唔知洗唔洗又開記招解釋點解無風要上9
end game
唔撚返
今次環流勁細,應該好快無事
聽日應該唔使返工
住沙田馬場?
子彈颱信唔過
唔好番囉
山竹多站唔係勁
通常賭輸左幾次之後
就會出現返派比安情況

無限loop
依家咩環境
幾時有北 長期都西
0.1 咋喎
承你貴言!!!!!
沃門準備開show
證明小犬撚人好勁
風力指數:35.44 (L3, 強勁)

大老山 E 64 (F8) | 87 (F9)
香港航海學校 NE 63 (F8) | 92 (F10)
青洲 NE 63 (F8) | 86 (F9)

沙洲 N 62 (F7) | 81 (F9)
長洲泳灘 NE 59 (F7) | 74 (F8)
橫瀾島 E 58 (F7) | 73 (F8)
昂坪 NE 53 (F7) | 71 (F8)
北角 ENE 53 (F7) | 81 (F9)
大美督 NE 52 (F7) | 74 (F8)
赤柱 E 45 (F6) | 79 (F9)
坪洲 ENE 44 (F6) | 60 (F7)
西貢* NE 43 (F6) | 67 (F8)
中環碼頭 E 41 (F6) | 61 (F7)
長洲* NE 40 (F5) | 69 (F8)
塔門 ENE 39 (F5) | 61 (F7)
赤鱲角* NNE 34 (F5) | 49 (F6)
南丫島 ENE 30 (F5) | 59 (F7)
京士柏 NE 29 (F4) | 61 (F7)
黃竹坑 E 28 (F4) | 57 (F7)
流浮山* NE 25 (F4) | 45 (F6)
啟德* E 24 (F4) | 49 (F6)
天星碼頭 E 23 (F4) | 43 (F6)
沙田* NNE 22 (F4) | 53 (F7)
將軍澳 NNE 19 (F3) | 48 (F6)

暴陣(1):香港航海學校
烈風(3):大老山、香港航海學校、青洲
烈陣(11):大老山、青洲、沙洲、長洲泳灘、橫瀾島、昂坪、北角、大美督、赤柱、西貢*、長洲*
強風(10):沙洲、長洲泳灘、橫瀾島、昂坪、北角、大美督、赤柱、坪洲、西貢*、中環碼頭
強陣(12):坪洲、中環碼頭、塔門、赤鱲角*、南丫島、京士柏、黃竹坑、流浮山*、啟德*、天星碼頭、沙田*、將軍澳

烈風8中1:長洲(70.0/G94)
強風8中2:西貢(49.0/G83)、流浮山(42.0/G59)

最低氣壓:1009.2 (坪洲)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞