警世!開IBKR,切勿經作何KOL refer link!

93 回覆
152 Like 2 Dislike
"依啲戶口"? 唔知以為IBKR 係咩private bank account
意思係玩股票既戶口
如果咁都要貪我都無野好講
一千幾百都睇得咁重學咩人玩股票 蝕多小小咪要跳樓?
咁你唔好講野啦
舉手之勞多1000美金 咁都唔去做 咁豬炒咩股
同埋唔好成日咩都用黎同股票賺蝕比較啦

係呀 知道股票一日上落係5位數甚至6位呀 咁係咪所有支出細過呢個amount嘅野都wfc
乜野叫唔好講野?咁你唔好搭我嗲好過啦
你唔岩既可以唔好覆我
貪小便宜 你鐘意咪伶囉
依嫁終於知道點解有人會中埋啲sms優惠既伏
有咩Sms優惠?
前排咪一堆sms話你有啲點數/優惠就到期 要你入個網登記果啲騙案 睇新聞有唔小人中招
依嫁先理解到依啲人既心態
你自己講咁如果都要貪你無野好講失憶呀你?定智障?
成個post 都係講緊要拎 你唔care 你咪自己彈開 又死要加入話題仲叫人唔好覆你
不如你直接唔好覆呢個post
笑死係度玩捉字 依嫁係你自己堅持一定要伶 我勸啲人唔好伶可能有人真係改變主意呢
家下你係咪代表所有睇過依個post既人先?

同埋你都幾大支野 其他人講要伶 我就唔可以講唔伶咩?

用你個邏輯來講 我係度覆唔好貪唔好伶 你要伶你自己係依個post留言講 點解要覆我 你行開啦 唔撚識你呀

希望你以後都咁把炮 一入個post見到有相反意思就用咁既邏輯叫人死出post
既然你咁貪果一千幾百 咁撚重要既
咁我對住你真係無野好講 咪再覆我 要講自己講
同你唔係好熟咋
其實你字都未識打 我已經廢撚事捉你
你睇下自己啲錯字先

同埋明明係你叫人唔啱意見唔好搭嗲
我先提返你 其實你同成個post 都唔啱意見 你都可以死開先

師兄你文盲加智障 就唔好學人講邏輯
最後果句 你小學畢業未?定你係老mk ?
柒咪極濃
你真係好好人 原來係為我好
避晒啲問題 又開下新話題
我錯 對唔字
乜問題
咪話左你係文盲加智障
同埋明明係你叫人唔啱意見唔好搭嗲
我先提返你 其實你同成個post 都唔啱意見 你都可以死開先 <<<呢段咪覆左你 清醒下好無?
我發覺申請左1個幾月後

個回贈股票唔知無左70%
有無人係咁?
你係咪拎錢走?
應該你現金夠Come就唔使吧?
係丫 原來拎左錢 佢會pro rata 咁抽走番啲回贈
係。要等到第一次入錢計365日之後,拎錢先唔會扣回贈
呢365日內入錢會有回贈、拎錢會扣回贈
365日後入錢拎錢就唔會加減回贈
ching有料, 經佢地有著數而你又冇蝕 咁都比你屌到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞