【颱風追擊】2314號熱帶氣旋小犬 KOINU (14W) + 2315號熱帶氣旋布拉萬 BOLAVEN (15W)#1

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
三反定五反?
咁希望咪勁大雨,好狼隊
狼狽
咪就係星期日唔使提早返工前上8號囉
在今日稍後於本港以南約100公里內以颱風強度掠過。預料烈風會影響香港多處地方。天文台會在今日中午12時至下午2時之間改發八號烈風或暴風信號。

上集又給我吹中,個天係要能九香港(天文台)
睇下下集中唔中埋佢

https://lihkg.com/thread/3520385/page/5
問得出中午掛8有冇試過已經暴露咗你嘅年齡
知道會打風唔係好想訓明明本身都放假
又開眼你吹佢唔帳
屌你小犬星期日先黎掛8號波
小犬真係好勵志
由廢風變8號
【颱風追擊】2314號熱帶氣旋小犬 KOINU (14W) #9
https://lih.kg/AOoknqX

天文台都下調左強度到155km/h喎
今次好似你有道理
結果先係最重要 由頭到尾都係得佢地班傻閪死都話有8有8
你係咪肯定冇8先
一直都話冇
有8我喺尖沙咀碼頭吊頸風葬餵鷹又點話

本 港 地 區 今 日 天 氣 預 測

吹 強 風 程 度 北 至 東 北 風 , 部 分 地 區 風 力 間 中 達 烈 風
程 度 , 下 午 風 勢 進 一 步 增 強 。 多 雲 , 有 狂 風 驟 雨 ,
稍 後 雨 勢 有 時 頗 大 。 日 間 氣 溫 徘 徊 在 24 度 左 右 。 海
有 大 浪 及 湧 浪 。

中心舊野就到橫瀾島
中午前分分鐘已經起風
如果做法冇變既話, 通常會補返
按照最新預測,小犬會採取更為靠近本港的路徑,在今日稍後於本港以南約100公里內以颱風強度掠過。預料烈風會影響香港多處地方。天文台會在今日中午12時至下午2時之間改發八號烈風或暴風信號。
登陸咗墾丁5分鐘
頂唔頂到去星期一?
就算講定中午掛
大家咪又係會照去商場行
同埋去杏花邨等地方追風
會唔會捲咗啲檳榔嚟香港?
天文台賭緊呢幾個鐘唔郁?
駛乜暴露年齡
尼格咪中午掛 條友瞓咗成年
可能未出嚟做嘢呢 咪唔知呢啲
習慣咗宣佈停課
墾丁都唔算,只係鵝鑾鼻咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞