【小說音樂化】YOASOBI 討論區 (26) THE BOOK 3| 2024 ZEPP TOUR|ASIA TOUR

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
隻book3 我岩岩先訂,,
勇者Spotify同Apple Music都入Top 5

有d人仲話MV高view只係因為整得靚
根本首歌本身流媒成績都幾好 好多人聽
石榴生日快樂

希望以後再多d鏡頭比石榴
台北場有無話幾時出賣飛details
一月去日本睇唔好咩
標準答案係全部都去
優しい彗星 / THE FIRST TAKE 真係百聽不厭
又嚟
咪又係搶吾到
韓國都加場 但香港乜都冇
吾你老
想問如果clockenflap買左飛,係唔係可以轉名?有無限制轉幾多次?
有無人會去睇??
本身諗住搵韓國人收飛
點知勁撚多騙子
(戴返頭盔)
有分轉名同轉讓

轉名係淨改名,無限次
你可以在入場前隨時更改門票上的姓名。方法是登錄你的 Ticketflap 賬戶,進入 「我的門票」,然後編輯帳戶內每張門票的信息。
一旦你的門票在音樂節入口處被掃描,你將無法更改門票上的姓名。

轉讓係過戶,去咗你acc就係你
你可以在入場前隨時更改門票上的姓名。方法是登錄你的 Ticketflap 賬戶,進入 「我的門票」,然後編輯帳戶內每張門票的信息。
一旦你的門票在音樂節入口處被掃描,你將無法更改門票上的姓名。

網上約交收一律面交保平安
如果你想將 Clockenflap 的門票轉讓給他人,可使用 Ticketflap的 「轉發門票 」功能。
登錄 Ticketflap 賬戶,進入 「我的門票」,選擇你想轉發的門票 並使用「轉發門票」功能。輸入及確認收件人的電子郵件地址。

轉讓係呢個先啱
D台狗依家開始轉風向話 勇者聽落都好feel
之前又喺到吠
一隻CD可以抽晒唔同日子
差啲想出錢搵人買code
咁兩個Code可以抽兩次?
冇錯 只係驚會重複中獎
去晒,唔洗諗
人靚聲甜
鐘意佢first take個look多過演唱會look
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞