因為800蚊,一個後生女仔咁就死左

200 回覆
56 Like 942 Dislike
玩app害死咗好多個無知少女
多一個人見到 就少一個on9受騙
同多一個kiki比人電
每日要死幾多件kiki/stella
似你無腦樓主假膠到咁都當真
屌 我都有遇過呢個 d對白一模一樣
第日個男人仲要係whatsapp轉一個日本公司既icon打黎
其實心諗又會咁岩打黎個個又係香港人既
最抵死既最近真係咁岩見到相中女仔既ig
又一個比人偷相既台妹仲要每日係咁死
https://www.instagram.com/komimi_1023/
5\10

有睇AV就知道日本男人幾變態

重送上門;真人真事個女仔戇鳩到極
香港電話唔係實名哂架咩
lm
電話騙案
我同你個個版本一模一樣….
我都差啲俾咗錢佢
連登仔咁醒都咁多人中伏, 證明呢條橋揾左好多錢
笑死

其實係喺邊到識埋啲咁嘅人
咁都信, 真係比豬更蠢
買條龍騎腰帶俾佢玩生存戰
你又唔可以咁樣話人無腦既.......
騙徒精心設計就係睇中一般人既弱點

如果人生無D歷練都可能會中伏....
一聽就知係假 你咪能on99啦
試水溫po黎?
如果冇人知係騙局
實會有人睇完呢個po之後中伏
如果睇完依個post 又發生一模一樣嘅事都中伏的話 個人一係低能一係智障
如果一個人冇幾百蚊就要去死
咁佢一早死撚左佢好啲用個腦諗下都知佢死唔死同錢冇關係
諗起$200都要問條女拎嘅乞衣Nathan
話說樓豬個條騙子女嘅遭遇勁過拍劇咁都無諗過係假
乜以加電騙係交友app搵target,都幾撚狗
大佬,擺明玩app玩得唔夠多,最近因為d人太難呃喇,所以就開始要傾耐d,但係故事大同小異,我遇過兩個都係依個估仔,一個係泰國,另一個都係日本。唔好信佢喇,佢搵到你完全只係因為你地係個app交換過電話號碼,你無其他資料可以比佢呃到,所以放心,唔好過數就得
有個男人打黎話係佢老闆,睇電話你係 last contact,之後問你過唔過去拎返佢啲嘢⋯⋯

我俾你改多一次
我前幾日都遇過 係咪叫類似珠式會社?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞