One OK Rock巡迴演唱會討論區 (5)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
買黃牛既抵啦
你打頭陣
我殿後
利申唔係staff 係理性分析 你只係企係fans 角度諗你好想睇 然後屌9人地 有冇諗戶外場地本來就好受天氣因素限制 係呢知風咁唔穩定既情況下 搞活動保障所有人安全係優先啦下話 如果one ok rock 任何一個成員出事 你負責? 大眾出現大型傷亡你負責? 知唔知咩叫意外? show 每個人都想睇 錢每個人都想賺 想問cancel 場show 對每個持分者有咩得益 ?但事實上風險而家係有 而且唔穩定 先會有呢個決策 我唔想哂時間係到同小朋友講道理 唔該你番屋企攬住個枕頭柒啦 唔好出黎獻世
繼續到但接住又雷雨半場暫停
好彩睇果日好天
咁有啲唔係黃牛,純粹搶唔到
利申:Me
可唔可以出Eye of the storm香港限定版
烈風好似已經係8號
港孩 你咁撚蠢可唔可以唔好叫自己香港人
要同Tg啲傻鳩講呀依啲,不過一定有人話你左膠呀,齋識講漂亮說話呀
補充多啲 因為風力預測30-40mph而cancel
同香港3號風球威力差唔多
如果而家一號波就好啦
呢個天氣睇戶外live 最正 又爽又唔曬
取消硬
其實點解佢當初唔book 亞博
佢個ig post 係寫連雷暴警告都話要取消喎
受小犬影響,本港離岸及高地普遍吹強風。小犬的移動較為緩慢,環流相當緊密,其相關的烈風區會與香港維持一段距離,三號強風信號會至少維持至明早6時。

按照現時預測路徑,小犬將於明日稍後最接近本港,在香港以南150公里內掠過,與其相關的外圍較強雨帶屆時會影響珠江口一帶。本港明日稍後至星期一雨勢有時頗大,風向亦會由偏北風轉吹偏東風,原先被屏蔽的地方會變得當風,南部部分地區可能間中吹烈風。天文台屆時會視乎本地風力變化,評估是否需要發出更高熱帶氣旋警告信號。

在過去一小時,橫瀾島及青洲分別錄得的最高持續風速為每小時49及46公里,最高陣風分別超過每小時59及62公里。

大家出左去既可以翻屋企了
雷暴警告取消咪正常
樓主幫手pin
搵個人拎住條引雷針做避雷針照搞有冇得諗
算啦 條友只係想有得睇,理得其他人死
其實我明安全原因 時間線原因
政府可能真係有俾指引
我係唔明點解好似傳傳下confirm咗政府唔俾佢地開係事實咁
tg仲好笑 話琴日份通告寫咗政府唔俾開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞