One OK Rock巡迴演唱會討論區 (5)

1001 回覆
11 Like 6 Dislike
嬲撚到你
你又真 希望佢做到最後大贏家
佢哋個心態應該係就算睇唔到show
但見到隊band影到相打到卡已經當贏
睇你d無腦傻西跳制真係幾撚過癮 場地唔同環境唔同 中環海濱又空曠又多人仲要近海

全部野都要準備時間 如果準備到一半升左做8號咁點?排隊排到一半or 入埋場又要走?

同埋3號波個定義同你體感係唔同 上次蘇拉夠有人無感覺 夠有地方成層樓搖到暈船浪咁啦

做足安全?最安全既方式咪唔搞 你又唔滿意人d安全措施
唔嬲唔嬲 下次去日本/台灣睇算
有3次? 唔係都係上次武肺同今次咩

不過兩次都係天災意外都無計 搞得戶外場就預左有呢個危險 搞亞博可能唔cancel但就未必有係海濱玩咁開心
要怪真係怪十月都仲打風
琴日睇綵排 隔離左右好多大陸人
依家真係睇到綵排當贏咗
ed sheeran day2暖場嘉賓
淋咗個幾鐘雨後取消
一黎就話人跳制咁你間接話自己好理性咁話了
場地唔同環境唔同
我上次睇係千葉市蘇我スポーツ公園
一樣海邊 空曠過你個中環海濱多多聲
你話準備時間 個風成個禮拜前已經話會吹香港
請問livenation有無考慮過任何後備方案或者預告?
去到唔夠24個鐘前見到天文台話3號會維持到4點
就話4點前取消就繼續~請問係咩玩法

做足安全? 人地日本搞fest又搞到?
香港的安全就係唔搞最安全 唔做唔錯呀ma
屌佢個小犬
做足安全點會出事
如果係咁意外就唔係叫意外啦
你分清楚係政府唔比Go on 定livenation 唔go on 未
3次都開成佢地都好sad
希望oor唔好因為咁就唔想再黎香港
佢地應該睇到買左幾多飛所以知道香港多fans 期待好耐
18年亞博果次咪幾好囉
唔係去日本睇OOR,而係睇idol
機+酒+飛其實真係唔平
所以有時佢地都好敬佩我地
有次食飯,就算追唔同團個架仔黎吹水
雖然我覺得安全重要
但係見好多人話政府唔俾 其實邊度睇返嚟
佢哋都知成二萬人我覺得18年佢哋都玩得好開心,幾次搞唔成應該仲更加想搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞