下一個騙案係咪shopback

316 回覆
697 Like 54 Dislike
經佢Link入場買野
商戶會俾回佣佢
佢就hold番一頭半個月
再分番啲俾你
賺中間hold錢收到既利息
如果佢每個月都穩定收到一個回佣數
變相有一大舊錢可以長期收息
似會變moneyhero果種,唔會執。不過你換返cash 既時間會好長對數又要自己黎,數追到天荒地老都返唔到戶口。
強迫(經佢)消費
係pending
有寫會出年3月前回
有時買完野會直接顯示回贈個金額,有時就會顯示"計算中"
例如AGODA同net a porter
係咪會拎唔到回贈?
agoda 我建議你去完就去apps cut 左張畫俾佢睇返你已經去過,唔係有排拖。
咩叫cut左張畫?
話,你訓身買嘢?
其實係咪會死到最後先會過數比你
新用戶12月尾 pizza hut活動消費300回30,已經一剔成功咗,一路話pending審核中,近排無端端消失埋,check記錄都無,結論:嘥鳩氣

唔使同我講你用緊好開心回幾多幾多,一句送俾你:打手死全家
智商稅
1月果時 明明出晒廣告APPLE 限時5% (IPHONE PRO /PRO MAX 除外), 睇晒條款先買左部IPHONE 15 PLUS.

諗住有5%, 最後出個得1%.走去問CS,一時又話我買既係PRO /PRO MAX (但我明明俾晒購買截圖寫到明係PLUS), 一時又拎而家啲個MOMENT 全部產品只有既1%截圖俾我.

嬲到我 SEND埋當時SHOPBACK寫到明5%既截圖俾佢又要等覆. 好彩當時有CAP低, 睇佢個網唔會搵到當時既條款.

來回成個月而家都未搞到, 最後都唔知有無
呢間嘢就係千方百計唔想回水
等撚極都審判 屌佢老母回0.4$淘寶都審左四五個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞