下一個騙案係咪shopback

316 回覆
696 Like 54 Dislike
酒店must markup
但其他就一樣價
咩鴨舌?
拎過2000到
pending仲有萬幾
羊毛出在羊身上,試開經shopback direct 過去book 酒店會貴幾百蚊
真係拎到,但要等
佢好煩㗎🙃話要本身開電腦desktop版先有得搞到㗎🫣🫣🫣用手機好似搞唔到㗎🙃所以我都係睇佢賣廣告🙃我就冇落答喇☺️你哋呢
見到要入信用卡資料嗰刻
我就熄咗個browser
邊使desktop
啲cashback審批咗一年都無過數
根本呃鳩人
HI P牌仔有冇用過
起碼down 個app 先好上黎9UP
用回贈網會mark up, 勁唔老實
Surshark 115% cashback
有無人玩過
到期記得取消就得
咩vpn咁勁
識得人喺Klook做,通常呢類網站,都係用Affiliate模式,你經佢條Link買,佢就有佣金收,佢就將部份回贈比你(有啲用優惠碼就無得回贈)。有現金回贈嘅網站有機會喺某啲網站買嘢會貴啲,買之前記得用第2部機check下直接喺其他網站買個價錢係唔係一樣。另外就係玩資金沉澱,因為回贈需要一段時間,有好多人都會唔記得提款。

https://daydayplay.hk/klook%e5%84%aa%e6%83%a0%e7%a2%bc-%e6%8a%98%e6%89%a3%e7%a2%bc-promo-code/

我通常上網買嘢都會Google xxxx優惠碼 / Promo code,例如訂Klook通常用呢個網站睇下有無優惠碼可以用,唔想比錢佢賺可以唔可按佢啲Link,咁就唔使等回贈,又唔使比個人資料,又可以即時減優惠。
唔知關唔關booking.com近期唔畀錢單野事
我shopback入面agoda條數明明寫9月尾就確認到
到今日都仲確認緊
trip.com 3個月都未確認
Money smart 同MoneyHero
兩間申請完大半年都未收到錢
好似信用卡咁 如果無傻仔比MIN PAY就唔會有回贈
睇你點玩 買同價野就無伏
我攞過成千蚊啦喎

呢排啲cashback過咗120日都未入賬
想查詢又submission fail
驚西,你又冇課金比佢,最多攞唔到回贈姐
我都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞