大家有無試過係cettire網買過野?

38 回覆
0 Like 5 Dislike
Farfetch 客服應該最好
Cettire依家退貨收手續費 狗也不屌
Ssense 我覺得最好
覆email最快
佢仲問我有冇送錯貨
其實呢d網店可能都會混假貨
我講嘅係D人買完再退番件高仿嘅話
檢查退貨嗰班友點會識分
主力用ssense同埋mytheresa買過幾次 服務我覺得幾好 回覆都快
Farfetch買過兩次都無伏 不過好多時候都貴過另外個兩間
最近買過兩次 都係訂起計兩三日內出貨 一星期dhl送到 無咩問題
香港己有代理詐型,睇黎遲下應該冇得咁平。
買過仲退埋
尚算流暢
今個星期係cettire買左2件貨 真係平過出面20%

其中一件超快送到來 星期一買 星期三收到

但另外一件就processing 點解會分開2件貨處理

我係咪要email問下佢?
有無巴絲打試過同一張單 2件貨分開處理?

即係分開寄 收到其中一件貨 但未收到另外一件
上星期買一直未寄又冇人覆email
買左2件衫,用tap and go比,話電腦show 係high risk, 可能係billing address/shipment address同payment名唔同,要退。。。覆email要等好耐。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞