大家有無試過係cettire網買過野?

38 回覆
0 Like 5 Dislike
見佢所有野都有折平過出面好多
究竟係咪呃人嘅網黎?
不是,Cettire 係大型Australia online platform… 無事的!
Ok thx!因為見到好似有啲人話有啲問題
成日買 真嘢嚟
買過,無乜特別
佢玩法同Farfetch,net-a-porter果d差不多
買過幾次,會寄錯貨。但退貨極麻煩,你會搵唔到個CS,然後佢地好賴皮。慎重係呢間買嘢
咁你最後成唔成功退到阿
有無試過寄錯比你
有啲唔同, farfetch 唔係自己own 貨,岀貨其實係佢哋partners…. net-a-porter, MF, END. Cettire 係自己own 貨同貨。 其實Farfetch 風險係最大… END.,MF 就買過100次都有,so far 一啲問題都無。 我只自排係

HBX=MF>Porter>END.>Farfetch>Cettire…

Cettire 最後唔係因為假,係CS 唔好
END上年都柒過一鑊
全世界怒屌
我投訴到去Aus Victoria Cousumer Affairs 先死死氣扣我$250運費退款比我蝕$250運費當豪比佢,但搞左我三個月
訂過幾次都無野,不過我住澳洲都係寄當地
買過 都退過 過程十分順利
岩岩先買左,1/10落單,4/10送到
真係平
唔係假
試過一次見平就買 結果等咗幾日都仲冇update
於是我就send email問CS 佢哋先至話其實件嘢已經冇晒貨
好彩最後都順利退到錢
睇返網上啲人討論都幾多人插呢間嘢嘅CS
係我真心定點個價一睇就知無可能真
common project 600蚊對
係咪某啲size先係呢個價
師兄Ssense點睇?
真野,不過d包裝hea 到送唔到俾人,只能自用
試過喺cettire一個order買兩件衫
分開兩個parcel寄,各自嚟自唔同國家
所以我懷疑佢有部分貨係consignment
澳幣喎老細
平 但好少有code 同埋唔係免費退貨
買過幾次都冇問題
成撚日寄錯貨
件貨就真既 但唔岩色
搞左兩個月都未寄番岩畀我
你再睇多次先岀柒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞