陳怡BNO Visa 潛途英國

503 回覆
2946 Like 39 Dislike
黑暴 = 黑警暴力鎮壓
都係嘅,有好多黑警打完後生仔後都走咗去世界各地,屌佢老母
黑警同暴政有走到咩?
呢獲炒車?
詐騙罪唔係好重罪,祗要調走晒D錢,坐幾年好過。著草,我覺得係流嘢居多,我估佢連日本都無去,根本出唔到境。佢話佢去日本再回港,擺咗幾張日本風景相出嚟,但係相中無其人,更覺可疑。
又唱衰國際戰線?手足明明話黑警/ 藍屍一律去唔到民主國家
我屌你老母
睇你咩身份
講真啦,英國未又係好似大陸咁黑暗,英超啲球證都可以明目張膽咁收錢吹黑哨啦,分別在於英國識道歉做門面功夫,大陸係話之你啫
鄧局長:「我希望你想一想,希望你拿出你的勇氣,拿出你做人的尊嚴,以及拿出你的良知,回來香港自首。」
唔關事,佢保釋金要100萬,肯定要放低埋護照,基本上出唔到境,所以唔信佢去到日本
我都唔信佢走到。
問題係jpex而家犯咩法先?
肯定要放低埋護照 呢句已經錯啦
學下香港既法律好唔好
英國收人幾時理得你藍唔藍
詐騙
同埋陳怡啲收入來源不明可以告黑錢
英國政府唔查?
叫雞個位都去到英國, 點解唔得?
未正式起訴過堂係唔會收旅行證件架
除非涉及國安問題先會有機會岀理未過堂就收什至無收一岀境就拉
都無正式起訴
所以就算真係想走都唔會咁蠢而加棄保潛逃
繼續番去報到keep住個清白之身先係最好
幣少上一單都仲係調查緊慢慢拖佢大把時間部署好哂先走
收佢果時唔知,可以到佢續visa果時唔續俾佢
詐騙
要不誠實 但jpex 係出金回報宣傳有冇不誠實
因為仲出到金嘅情況可以話未係不誠實
好多買賣都有手續費 多數係合約訂明 但冇話唔畀改

陳怡收入來源 如果洗黑錢應該凍結 保釋額要一球
保釋額幾多係按佢有幾多錢去計算 姐係佢而家香港見光身家係合法 唔係事件嘅大小設保釋額幾多
呢刻係咪著草去英國未知 因為唔知佢幾時要返去報到
首先一球係佢自己講無人知
其次未正式起訴過堂係唔會收護照呢個係司法程序
除非涉及國安先會有特別待遇
除國安問題外
限制岀境同收護照都係經法庭
未正式起訴過堂係唔會收同限制岀境
關後台咩事
肥龍呢單當時咪已經正式起訴過堂囉
跟住個司法程序行
陳怡到呢刻都未被正式起訴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞