陳怡BNO Visa 潛途英國

503 回覆
2946 Like 39 Dislike
完全無汁都可以推到而家
淨係報佢之前啲藍片 已經移唔到英國啦

英國要求申請人無意損害英國核心價值觀
同民主社會普世價值
炒硬
唔駛良民證
點寫唔出呀
講真香港人大部分經濟動物
話自己黃嘅有錢搵大把人奶住先
話自己藍嘅無著數無啦啦愛咩國

唔好咁撚天真啦
中途俾人通輯另計
其實收咗100萬保釋金有可能唔收旅遊證件咩?
係咪根本無去日本直接潛逃

如果有啲受害者去英國報案唔知會點
分分鐘有啲受害者都係攞非廁板
同埋呢啲投資應該喺網上做?所以全球都報得案?
佢只係攞住bno未必有bno visa喎
藍屍又搭順風車
佢到時可以諗辦法去其他國家?
而家梗係避風頭先
lm
咁消息都係啱啱先出姐大佬
未來人咩?都唔知佢會去邊度點舉報
Source?
應該話洗黑錢罪好似無分國界
其他國家都告到
其實都有啲非政治類重大罪行會沒收旅遊證件
去到100萬保釋金,唔沒收證件好少
可能有後台,要放生?
2012年07月14日- 許仕仁控8罪貪3400萬‧50萬保釋禁離港

涉及最多罪名的許仕仁以及另一名被告關雄生,分別以50萬元及20萬元現金保釋,均被沒收旅遊證件。

人地都只係50萬保釋
唔多信100萬無沒收旅遊證件其實
如果無沒收,實係後台好撚硬要放生
陳怡咁嘅臭朵去英國仲慘過留港喎我怕英國個班應該會打撚到佢仆街
應該都好難
因為佢拎唔到永久居留嘅原因係詐騙
同其他比港共屈所以移民去英國嘅人唔同
詐騙好難說服到移民官佢係被政治逼害
加上佢做kol得罪咁多人
估計佢無論去邊個國家都會被人舉報涉及詐騙
佢而家最好嘅選擇應該都係留係香港搏港共入佢唔到(好似弊少咁)
所以呢單都似fake news
但都有趣嘅 睇佢講嘢串串貢再自食其果
咪講緊申請bno visa 唔洗良民證囉
經猛料人事證實
怡姐帶住藍絲啲錢環遊世界
冇落change冇收護照 點解唔畀佢自由出入境?
佢又唔係衰國安 衰呃人15億咋嘛 呢啲小事啦
Ching你前幾年唔係香港咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞