[AROHA] ASTRO 討論區(80) - 犬系戀人10月11日開播大發 永遠懷念文彬

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
無錯, fans未必會跟佢地一世, 但係好兄弟係一世嘅
之前佢同哥line去賀阿石公司新開張都有放上ig story
更加印證到佢地咁多年嘅感情唔係扮嘅
Twitter 有英譯
廢社居然有送花圈俾阿石公司開幕,希望有機會合作啦
即係大家嘅關係又唔至於咁差喎, 唔通霉團仲有機會re-u?
彬叔真係貼心嘅阿哥
我諗應該係之前畀人話太多其他嘢放去嗰度
同埋嗰邊其實有其他先人
老實講如果我係放係嗰度嘅先人屋企人
咁多彬叔啲紀念品會以為自己去咗文彬紀念館而唔係拜先人嘅地方
希望依家搬去依度係廢社深思熟慮嘅地方 唔係又搬又柒一次
同埋睇公告好似話會展示文彬生前珍藏嘅物品
代替現有的便利貼,信件、蠟燭
雖然遠好多 但地方應該大啲
有個專屬空間好過打擾其他先人嘅
不過比起之前月之空間 遠咗好多下
CLS, 啱啱睇咗新地點, 真係遠咗咁撚多嘅
仲有啲人攞唔到手鍊屌人哋方丈
咁仆街
雖然我都攞唔到佛鍊 (其實係唔知點攞)
哥line濕平,弟line開工(阿優變咗弟line)
都有真唱兩句,唔好咁harsh
唔係唱返自己歌唔熟啫, 都叫有唱返幾句啦
根據阿優直播所講廢社近乎全部男歌手同時都喺晒日本幫公司搵錢
咪係
BTW, loop返阿產尋日喺飛機上面影嘅相原來佢帶埋串佛鍊去日本
咪話養埋阿嫂, 養自己同班crew都未掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞