Ado 討論區 (2)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
聽live 又唔覺得嗌成咁 大家一定要狗衝國立
早排miss咗uo機票sale 而家勁能貴
https://youtu.be/sfe-HZppnpw?si=1yIGISEcuHimd6Zi
聽呢個鬼佬分柝
越覺得好勁
LIVE應該可以唱出另一種味道
華納仲有美波
幾時有新歌
點樣抽國立飛?
人生必要看的演唱會
係咪好似有人講過佢咁樣唱好快會爛聲
只係佢而家仲後生
未開始抽 好似係
搞咗個日本電話先
請問有冇教學
過隔離post 睇睇囉
Milet post ?
milet
搵到了,thanks milet
睇左佢大阪場live 覺得佢今次同上次比 有改左啲唱法 小左喉嚨爆出黎個種嗌 多左好多尖叫個種嗌 應該學緊點保有原有風格但無咁傷

利申 個人意見 唔太識表達sorry for 1999
似返MIXED NUTS 個種風格啫..
睇佢上次個LIVE 真係嚇親..真係可以咁樣嗌破喉嚨唱足2粒鐘
震驚同敬佩之餘, 又好鄧佢把聲擔心
恭喜首唱上左BILLBOARD JP NO.1
有睇橫濱個兩場,我明你想講咩
個歌list好癲,得花火有得休息下把聲,其他都係啲高強度既歌
佢唱到夜のピアノ把聲開始頂唔順,第一場唱向日葵炒足成首,第二場有啲位好似避左唔唱先唱到落去
本身佢連續3個星期開show都預左無咁好氣

利申 個人意見 Ado每首歌第1粒音一定唔啱音,第2句先開始調整,啲歌風格唱法太大變化

不過真心好正好驚下年抽唔到飛
第一次 tower record 買碟
想問下係咪到咗香港?
之後第二日會派貨?
[quote]
抽唔到一啲都唔出奇 得兩場
如果抽唔中 我應該會博有ado既大型live
個歌list都唔差
打算博會員即日飛or企係出面聽
都未開始抽咁快就博呢兩樣會唔會太絕望
不過如果佢繼續都係唔check

我最驚中一場 另一場keep住落
唔到天唔到地咁
現場聽真係正到傻我大阪場佢唱向日葵正到最深刻就係 食屍鬼/唱/向日葵另外唱'問題作'個時 佢有句尾長嗌緊 點知下一段音樂接左落去佢甩晒之後聽到佢好快講左句日文之後即刻接番黎唱 個下笑左之外 同時覺得佢真係好勁 失誤左接得咁快
佢係特登失誤因為我睇左兩場都係咁
我最深刻係翻唱個堆,中森明菜勁有時代感
同第一場DIGNITY超水準發揮聽返Apple music都聽唔返個種feel
問題作 個句“えーん えーん 一回 お茶飲め”原本好普通
唱live : えーん えーん 一回 お茶飲めー 突然之間鳩叫呢個我真係有啲意外
“あ、ええと 誰だっけ?” 我以為佢係甩咗
後尾先知佢係特登拖

真係好鬼正
24號重新買vpn都想再番多次火星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞