Ado 討論區 (2)

1001 回覆
7 Like 8 Dislike
琴日睇one ok rock基本上一直錄 唔洗呼籲
If you cant beat them join them
隔離post啲人scream同叫都未識分
Lm
應該唔俾拍片
以前日本歌手開con啲食蕉好嚴, 拍片嘅話即刻趕出場
掉走sd卡/趕離場
真,yoasobi個次係d咩音樂節就另計啦
正常con點會比拍片
如果啲工作人員揸得咁緊就好喇
Ado 日本都俾影嘅咩
唔知點解睇FB page 台灣人已經知12月2x號開賣 但香港我完全仲係查唔到
有錢先更加要睇日本場
ticketjam大把飛任買
普通席到ss席都有
連電話都唔使搞

都未計睇國立同垃圾亞博hall 11兩個等級差咁遠
去囯立 起碼唔使食黃牛先 有入會基本上唔難抽(1抽vip 2抽s) 對上之前都係一抽就中晒vip
日本電話呢啲都係用錢/fd子就解決到

依家講到又要同bot鬥 又要搶 仲要講到入到去 個個拎電話影

我未係香港睇過live 睇到咁覺得国立易啲都好正常
一直都諗緊佢出去海外仲點樣匿埋唱
唔比 睇過大阪城個場 入場check袋 望遠鏡相機會收左先 完show比番你 電話就入面勁多保安行咇 成場我無見過人拎手機出黎 估計見到應該即趕
兩個地方鬼唔知唔同咩
咪屌緊人地台灣一出就即刻公佈哂撲飛詳情
香港仲係咩都無囉
正常應該係咁,但香港會唔會請咁多人做就….
環球會做野呱有咩差池影響自己隻金蛋喎大佬
以前步姐嘅show係會有咁多食蕉
環球賣港版碟咪計緊數囉

咁多位ching有冇買港版cd支持
咬頭
響香港收到SMS既日本prepaid SIM用1年先幾舊水,要追日本live點都要有張旁下身,宜家又有咁多日本虛擬信用卡,連俾錢既問題都解決埋
與其俾錢炒狗賺不如自己落力抽好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞