iPhone 15 Pro Max 傳災情!玩家玩 5 分鐘《王者榮耀》手機即燙手

138 回覆
75 Like 8 Dislike
8gen3 都黎緊
咁你又誇張既
同你差唔多

今年全系升級放大版vapour chamber
iPhone 15 Pro MA义 都仲係用緊Graphite
不如公道啲講啦,無論邊粒u android 高價機都冇人買啦冇人買咪冇人屌囉。

全球最多用緊個部仲要係iPhone 11,事實證明大部分人對手機都冇要求,穩定唔輕機咪得
依幾日打機未試過熱

可能因為我唔玩個啲猜那驚
相反用緊s23u真係未熱過 冰龍8gen2
15 pro系列散熱仲要再減料
第一次覺得今年iPhone 15 pro 系列真係搞唔掂,又發熱又甩色電力又唔係耐用(對比14),往年都唔係咁,會好期待幾時入到手。

CPU又唔係勁得好多,上過Apple店撚兩手又冇咩升級感,仲似為加咗光錐會打機又快又靚又順又唔會熱,點知唔係咁, 相比S23U真係輸蝕。
有無圖睇吓 減咗幾多 邊個位置
咁佢又講得無錯喎
枱機咪一樣熱到仆街

An機邊部可以做到2k 120打機唔熱
我都想轉書
見個fd用S23U用得幾開心 佢雙修緊
岩岩打完六場 無遇到個post既問題wo
全程充住電同keep住120fps
溫度暖過待機 但未到熱既地步
同另一部S23 Ultra 差唔多
Fold 5用落都係冇咁流暢
但真係冇咁熱
利申有fold 5同15pm
亦曾經有過s23u同14pm
要換的係邊個造⋯⋯?
用iPhone 打機已經係弱智行為
用ROG加把風扇開盡效能都係暖手
熱管都無條,打機60hz fps mon 都熱咁。 是是旦旦又銷量第一
他仍決定明年iPhone 16一出就換機

GAY COOK:下年再整過
未見過一代咁熱嘅iphone
1 個月跌4~5%電池健康度一d 都唔奇
等睇過熱爆炸新聞(好有可能會發生)
其實大把android機貴過你apple
有得簡先至係老闆
lm
That's not a bug, that's a feature.
iphone所有問題一律用家問題
iPhone 16 Pro Max 就會fix
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞