周卓盈 Mic Chow 討論區 (7) 出道一周年粗卡哈密達!!!!!《超級普通人》現已在各大平台上架

862 回覆
22 Like 5 Dislike
其實發生咩事?😅
我見好多都唔係平時活躍嘅會員

突然間出晒嚟鬧交
有條波台白卡入咗大谷, 一時係到問點做admin, 一時就話係某公司老闆想搵LT代言. 冇人答佢就係到不斷洗版, 跟住就比admin踢

之後就叫埋班𡃁去LT po不斷洗板, 話admin亂踢人. 跟住條白卡走去whatsapp經理人, 聲稱自己唔知咩原因比人踢. 經理人覆佢話會同admin了解下, 隔咗一段時間就block咗條白卡

條白卡就癲撚咗咁, 係咁係隔離po屌admin&經理人, 佢班𡃁就不停幫佢含同推. 跟住就亂鳩咁屌曬我哋全個po既人
最搞笑係佢本身應該搞唔清楚LT po本身就唔妥班唐tg admin
後尾又想拉埋大家幫手
點知冇咩人理佢
你係咁洗仲屌埋我地, 仲點同你同一陣線呀

目標一致都想割啦

都唔知仲要玩幾耐 個po完全比班友騎劫
我地唯有自動filter
睇下事情點發展
唯有係咁啫
Ga yau Mic B
tsui gan yiu hoi sum
最驚搖海蔘?
法國你有鄉音
是來自英國嘅口音嗎
最近要開心
[發光的司華力腸] ViuTV原創劇《Food Buddies》集中討論區(8)
https://lih.kg/bCKuJcV
#43 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
覓豬靜靜雞走咗去拍劇無人井
下!!!完全唔知道

即刻返去煲!
應該係得今日呢節客串
不過套劇都幾好睇嘅,好好笑
真係冇睇
返去睇返呢集先
今晚我利準備屌打李城同覓覓老公
希望完場覓覓唔好太傷心
https://youtu.be/dvbwct1jxKI?feature=shared

再睇返呢個訪問
講起超級普通人既演繹
其實我覺得咬字咬得正幾好喎
呢個世代既歌手 咬字咬得正係好難得
反而滿口懶音既就一大堆
有時聽落好辛苦
好彩佢細細個學粵劇打好個底
可能粵劇真係有好多表演方法同pop唔同
不過我覺得咬字正其實唔係壞事
絕對唔係壞事啦

唔通似再見老師咁好咩
Lm
真係屌打咗
完全0知 淨係想睇呢part精華
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞