[A/I/DMM] ウマ娘 プリティーダービー (95) 夜太黑 太渴望被人擁抱才陷進 必輸的戀愛圈套

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

幾時刪追比 自己新宇宙(不調)幫人地新宇宙(絕好調)墊足成條直路
法船出左頭都要強行被反cup
好彩唔係A決發生
17/20 輸一場UF

拎隻腫馬出嚟居然入到A組 cy禾baba

雙逃大成功,碌入A決
過咗海就得
12/20 岩岩好入到A決
岩岩睇完條刷因子嘅片同攻略
睇完之後更加仲一頭霧水
https://www.youtube.com/watch?v=J-J0EFQf0vY
以我要養隻北白做種馬為例,係咪即係step7(特別週個位)定直接係小栗帽個位?

step1-step3我都仲算明,只係刷一樣同有用嘅白因子
所以我要養隻重炮先,打青春杯劇本?
然後借人隻星雲天空,再養北白

但係我又睇到巴哈篇文,話要歷戰刷相性,但兩周年之後就改左?
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=34421&snA=4862
總之就愈睇愈亂,有冇大佬可以講解一下
我都想 但係d SR全部差一突
痴線
step7 特別週個位 聖誕帽個位係你用種馬養出嚟做成品嘅戰馬
唔打算整劇本因子就唔駛特登返去打青春盃
歷戰相性而家凈係睇父母同祖父母贏過嘅G1賽事 有跑到一場贏到就計+1唔計重複
宜家係計G1 賽事

祖父祖母盡量同樣賽事

因子全睇運數,有同樣會易繼承到,但係冇都冇所謂,越多越好

A決都入唔到 痴線
我佔住1,2,3人氣 結果跑4,5,6
痴線

A決都入唔到 痴線
我佔住1,2 結果跑4,5,6
我啲差馬就算有追馬出場 都成日 排喺第八第九 係乜撚嘢事
同埋明明又話新宇宙好勁 中盤可以排到好前 一開王手就贏 完全唔覺新宇宙中盤識飙去 234囉
好撚燥
練完匹馬先去跑
結果而家打咗13場仲未入到A決
開固有之前要觸發夠7招技
先有0.45效果量 再疊埋13技
就可以搶到上去

有機會訓練員生涯 第一次入唔到A決
高分過我咁多
靠法船 皇帝入A決

我係咁輸埋奇奇怪怪嘢
第一輪我以為自己隻新宇宙無學王手
首輪5場都無開
請問出皇帝 招獨佔力進唔進化
做主力就進 做閘馬唔進

新宇宙廢撚夠未
皇帝人 我的超人
唔該晒
所以係咪打凱旋門就得?
所有要打嘅比賽都一樣
但咁樣淨係會打4場G1,有1場仲要重複
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞