Elon Musk : Iphone 15 Pro Max 正到飛起, 我要買 ! ! !

125 回覆
62 Like 25 Dislike
究竟首富有冇能力買起成間Apple 呢。
華納香港搵張蔓姿用Samsung機拍MC<<花海>>MV
朦朧美有Y2K feel?
點解唔post新果條15pro max
拍片s23u已經贏咗14pm
先唔好話未贏到14pm
同15pm比 呢?
不如入主apple, 教主之後得佢有change the world鬥魂
因為S24都未出
或者你覺得同一代比較唔順眼鐘意拎新一代比上一代嘅我都唔阻你嘅
Samsung 都屌打啦我個fd影相仲要借我手機
又做市
2023年款 iPhone 15pro max s23 ultra
2024年款 iPhone 16pro max s24 ultra
S22 <7個月> iphone 14 <5個月> S23 <7個月> iphone 15
S8gen1 <10個月> A16 <2個月> S8gen2 <10個月> A17

idog: S23應該同iphone15比,A17應該同S8gen2比
當然你覺得咁比順眼啲我都唔會阻你
條閪佬買唔到咪話冇新意 買到就話好好用
2023年款 iPhone 15pro max s23 ultra
2024年款 iPhone 16pro max s24 ultra
支持你
Fact check
唔洗支持
嗯嗯,你開心就得
有佢開聲
呢次15玩完
三叔影相都未夠班,更唔好講拍片,車尾燈都見唔到。佢啲質素係呃啲唔識影相嘅毒撚就得
之前Apple見勢色唔對路 抽走twitter廣告
首富即刻 又話Apple monopoly 又話冇創意
去完人地個park 留得住廣告大客

即刻話:Tim Apple 真係一個好CEO
Tim Apple 又幫佢笠高帽:Twitter真係個發表意見即好平台
兆級 CEO 既社交嘢 勿認真
睇黎Apple係X落重左廣告
咁可唔可以考慮喺tesla加carplay呀?
都做到世界首富
影相點解唔買相機呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞