Elon Musk : Iphone 15 Pro Max 正到飛起, 我要買 ! ! !

125 回覆
62 Like 25 Dislike
令市場跌到一地眼鏡碎的,除了iPhone 15需求外,還有早前諷刺iPhone換代毫無新意的全球首富馬斯克(Elon Musk),竟然也加入搶Pro Max大軍,在社交媒體平台X上,點讚了蘋果CEO庫克(Tim Cook)分享的攝影師用Pro Max拍攝的照片,馬斯克表示「iPhone 圖片和影片之美令人難以置信」(The beauty of iPhone pictures & video is incredible)。

暫未有成功購入消息

馬斯克其後再表示「我正在購買一部」,有網民好奇到底是買一部,抑或買斷它?(You're buying one? Or buying it out)有人則好奇首富到底會買甚麼顏色。不過直到目前,並未有馬斯克成功購入的消息,未知是否連首富都搶唔到機?

https://twitter.com/tim_cook/status/1705038087284518937?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1705360282627764667%7Ctwgr%5E81a97452ad71775841f27e0115b9689f10434938%7Ctwcon%5Es2_&ref_url=https%3A%2F%2Fhk.finance.yahoo.com%2Fnews%2FE585A8E79083E788ADE690B6iphone-15-pro-maxEFBC9FE9A6ACE696AFE5858BE983BDE8BD89E8BB9AE694AFE68C81E3808CE8A681E8B2B7E4B880E983A8E3808D-025612908.html
IPHONE拍片 不嬲無敵 手機黎講十幾年都無對手
個閪佬早幾日唔係話新iPhone冇新意
個個都屌住用架啦
你真係太唔了解ifan
個閪佬之前夠話買曼聯
唔咁講佢點搶
咁tesla可以加返carplay未
唔唱淡點買
美國黃洋達
唔通用android 咩
連登仔嚟 屌住買
佢用同一個concept run緊Tesla
冇新意 唔代表唔想買/唔會買
同理屌佢垃圾 唔代表唔想買/唔會買
冚家剷
Samsung s23 u
影相就係 片始終唔夠iphone鬥 算吧啦
又急轉彎
防手震的確iphone嬴
拍影片計
班人quote佢啲post真係撚狗咁撚
Google pixel 7 pro
未追近到
佢唔係整電話咩
上年14pro就輸左但15promax又嬴返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞