[Trailer] Doctor Who 60周年Specials

579 回覆
45 Like 3 Dislike
Tardis搵個理由又扔doctor去解任啫
話哂都係佢決定Where the doctor need to go
btw今個special算唔算retcon咗漫畫Star Beast Saga

4th喺呢個故事見過Beep the Meep同今集死咗嗰2個Wrarth Warriors,知道哂成個Star Council Meep War, 但14th完全唔識Beep the Meep咁

定當佢失咗憶
你當doctor不嬲做好人做慣
如果真係有一隻無辜嘅meep
佢會救 但可惜冇一隻meep係無辜
但聽到佢講Wrarth Warriors都應該知唔對路掛
人型TARDIS:But I always took you where you needed to go

Coffee醒神姐
Tardis特登整coffee machine出黎
希望下集更好睇
呢集叫DT時代一般水平
好過13姨個期好多
個時集集都食緊屎

Zogroth

Zreeg

Beep the Meep

Fudge
13姨睇左2集無睇
睇youtube d片 佢一直都捉唔到戲路 無明顯個人風格
Fugitive Doctor條片 對手戲個Fugitive Doctor仲入型入格過佢
劇本寫到咁仲捉咩戲路

Fam到完場嘅癲婆
Chibnall era最正係Fugitive Doctor, 下個已經係Master
無咩睇13姨時代既
劇本咁差都無咩計

Master 演員都幾大壓力 前一個Missy同再前一任都做得顛得黎好睇
rtd啲左膠嘢好過chibnall嗰啲幾條街
仲有一個月
https://youtu.be/hMY8gBUwHEU?si=wpGJy9gmHcfzqfrz

Matt係David之後咁大壓力下都做得好
加埋Karen佢地又做得好 好感動
一條片同companions既關係表達哂出黎
仲以為佢想講繼續生多幾個
就可以慢慢再分薄啲能力

呢樣就真係可能男人未必諗到
仲係celestial toy
全部外星人
男嘅打幾次丁就散晒
Happy crying
咪有套unleash 囉,半個鐘我覺得都夠
Unleash 同YouTube behind scene冇重覆,加埋有成4x分鐘
但呢個Master 都做得幾正
9都好睇
13真係頂唔到落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞