大家覺得iPhone 最靚係邊代?

315 回覆
25 Like 225 Dislike
都係想入黎講iPhone 4
果陣用白色好似係啱啱新出,勁靚
iPhone 4隻白色好似遲半年先出
但12 係iphone 近年之恥
覺得5S
我一路都唔記得佢個名 但係Steve Jobs無刻意記 就永遠喺我腦海中
https://youtu.be/8Hya-sd4sWY
The high-gloss finish of the jet black iPhone 7 is achieved through a precision nine-step anodization and polishing process. Its surface is equally as hard as other anodized Apple products; however, its high shine may show fine micro-abrasions with use. If you are concerned about this, we suggest you use one of the many cases available to protect your iPhone.
SJ 當然唔係啱晒。據講 SJ 開初好反對 app store ,如果冇 app store ,iPhone 就只係一部好 fancy 嘅 PDA mobile ,影響力肯定冇咁大,亦都造就唔到 Apple Inc 今日嚇死人嘅市值
唉 我嗰部拎嚟開工跌爆咗
天峰藍 霧玻璃面
6s ,完美
Xs
隻色靚 手感好 鏡頭唔突
機王
依家鏡頭好似退步緊 愈出愈突
iPhone 4/4s
Xs max
5s 一定係
勁輕又好揸
Iphone 5s
鏡頭無突出黎而家贏哂, 而家基本上都焗人用case
有時都會諗, steve jobs 仲喺度會唔會出D突鏡頭既機
我記得2010年第一次見iPhone 4實物
機背用成塊玻璃做
成部機嘅質感拎上手完全覺得係另一個Level嘅電話
自從iPhone 4後都一直炒冷飯
13 mini 粉紅色
iPhone 4 - 細細部好靚,Steve job 最後出品,我到而家都只係用iPhone Mini
呢部機個 form factor 係最好,而且香港仲要 Jailbreak 至用到。
最正👍但個底勁易花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞