突發!JerryRigEverything出左新片摧殘藍色iphone 15 pro max!!!

221 回覆
122 Like 22 Dislike
啲人諗嘢好狹窄,14升15分別唔大就話傻閪

但幾多人仲用緊13以下iphone x咪又係勁撚脆弱一跌就爛,拎呢啲機直上15不知幾爽
其實邊間大公司唔做仆街嘢google咪又係仆街
極端啲講,佢哋覺得只要iphone一直維持iphone6甚至iphone3G嘅設計就得
代代iphone都被人話新不如舊
但係人哋An機出新設計就個個狗衝
摺mon
3nm cpu
300w 快充
再唔係就屌Apple點解唔用Android OS又或者屌Apple幾時將M2 cpu賣俾An機廠商。

透明殼會黃會入塵
取捨的話, 我要輕
接受不到手機咁重
小朋友識唔識Alphabet ?
用緊13
跌左幾次
冇爛
有哂片證明都護航,idog智力水平
15升級左啲咩要真係換
一來我用緊se2
而家只有xs嗰代打後嘅iphone先可以升級最新iOS,幾年後我部iphone更新唔到
二來USB-C係大勢
反正都要用,早啲適應好過
邊有講13易爛?你智力水平
你真係弱智,我上面講緊15咁易爛
升級15係on9
之後我講返用緊13冇咁易爛
Idog真係傻閪多
我淨係想背玻璃靚靚仔仔但又唔想部機厚過磚頭 隔籬台仲要話散熱出事
易爛係15pro max
15pro條友都屈唔爛,你係咪無睇到尾?
btw不嬲覺得大機on9
唔明護咩航?
12 升13 又升咗啲咩真係要換?
你咪又係用13 on99
原來已經咁多年前
傻仔
我11換13
換13嗰陣時仲要出左14
柒唔夠
鋁唔係都易爛, D人都係咁用
鈦取其輕, 同扮下名貴有同普通版分別
傻仔,你就真係柒唔夠,睇返我講緊咩啦
我咪話唔好預個個年年換機,個個都係14升15囉
講撚到升級咗啲咩值得換?iphone x升15唔撚得嘅?
講撚到無分別
因為之前根本過唔撚到
續集:拆解粉碎成部藍色Pro Max
https://youtu.be/S_W73ouKtjU
好撚好睇
呢段片佢發現內部框架都只係鋁合金,用一種fusion方法痴落去個鈦合金外框,所以成部機鈦合金其實得好少,咁當然啦,鈦合金咁貴,食慒你咩

都有30美金
屌連登真係戇鳩,黃咗咪換囉,你條底褲黃咗係咪唔着啊?仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞