苦主斥政府逼死JPEX:攞牌有幾重要我唔想知 我淨係想知點樣拎返啲錢 逼公司去死全部人都攞唔到錢

324 回覆
448 Like 19 Dislike
痴鳩線
不過識玩,啲韭菜慌起上嚟只要有選擇做都會想做, 完全係電話騙案同一套路數
著咗草啦,但覺得政府阻住佢赚钱。咪要做到,本來你哋可以做億萬富翁㗎,但最衰政府。
雖然每人只可以攞$1000 ,扣咗手續費得返$40。但繼續咁樣,可以令到啲又蠢又貪又希望不勞而獲嘅人,繼續幻想
猛咁叫人唔好報警
算啦 由佢哋繼續信一個呃佢哋嘅人
已成過海神仙又收獲滿滿忠實怡粉,跨越階級,成為人中之鳳(認真係叻女嚟

啲肉醬怡粉啲獻祭咪當上堂費,怡姐都係想完佢地嘅美夢
本來入得局嘅都係無得救,早抖先係正事
好顯然正苦要充供曬啲錢(陳怡保釋都要成球野),跟住理鬼得你班苦主拎唔返錢 開頭正苦帶風向攪到班苦主走晒去罵jp,人地幫緊你爭取緊拎返啲錢,仲係到罵
班人唔係以為JPEX就會俾返啲錢你哋啊嘛
蠢人真心抵撚死
同意 搞手只求打過和過到呢關就會拎返d錢出黎比一眾苦主
你班貪得無厭既傻閪
啲錢jpex出鬼到咩

唔巧再自己呃自己喇
真係有人會再入
開始欣賞jpex
唔通佢想繼續入金...
所以陳怡出條叢林法則片

唔好意思物競天擇,你注定要過身
其實好簡單政府講句比你發牌但條件比所有人正常出金去返以前個手續費,班人就會醒
佢哋繼續入金 陳怡繼續有錢分
藍色水魚
其實小弟有樣嘢唔係好明
乜間嘢唔係成日話自己喺外國點點點
又話有牌 又話剩
乜香港SFC咁勁可以一嘢秒咗間嘢
呢種思維其實好常見
雯雯都係,生一個仔以為老公會生性
發現唔生性就再生
證明啲X群仲弱智過連登仔
連登仔都識話無圖入金一律當9up
依家已經揭發咗,客戶嘅投資被挪用,加上JPEX應該無能力履行高回報𠄘諾,擺明係騙徒啦…

如果依家仲埋怨證監踢爆 JPEX,心態應該係:希望多啲新客戶入金,等自己可以喺爆煲前及時出金…

抱住呢種心態嘅仆街,其實同幕後騙徒,推人入火坑嘅KOL們,一撚樣咁賤格!不如拉尻埋佢哋啦!
幾賤格,比人呃完一次唔夠仲要想嚟多次
叫人繼續入金金
咁即係又拉得啦...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞