苦主斥政府逼死JPEX:攞牌有幾重要我唔想知 我淨係想知點樣拎返啲錢 逼公司去死全部人都攞唔到錢

324 回覆
448 Like 19 Dislike
佢仲點會叫人入金呀?仲人入咪斷正?
開心 愈高息愈高風險 所有投貨都係

邊有得輸打贏要
個雞棚係成班老千搭出黎, 班傻散仲妄想可以攞返啲錢

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=122108304554033985&id=61551019568974&mibextid=qC1gEa
不嬲個遊戲就係咁玩 我2017年炒coins已經見過 全世界都有 啲苦主都係騙徒 人人都可以用code推介人入金分錢 佢地話間公司有隻AI幫手炒coins 所以一年有20%息 然後依樣野+kol宣傳+所有user推薦人加入 又可以推高隻coins嘅價 人人都發達

但其實用腦諗下都知 如果有隻AI係有穩定年20%回報 點撚會益你 比CIA捉撚走咗去炒美國退休基金啦
又收米國佬錢搞事
有冇人有link
想入
今日又爆多間 MEXC,唔知係咪同一個老細。
有冇tg 群link入睇班傻鳩點講
係鬼國有另一玩法
一人夾一球做生意
一個月回8%,頭半年出足比你
因為出錢準時班傻仔會拉埋屋企人朋友落去
MEXC 係愛沙尼亞攞牌,咁似 JPEX 嘅。
等政府下次再派消費卷囉
支足
種金啲frd囉 屌依啲幾十年前已經有 講緊係我爺爺嫲嫲個年代 啲人依家仲中緊伏 仲要中樣肯定追唔番嘅mode
所以我話D,好on9
支足常樂
智商稅
政府比咁多時間老千公司都唔告

偏偏就等到最多人入曬錢 然後就即刻拉人封舖

都真係有d奇怪
任何時候都係最多人入錢架喇
未必真係監管牌,可能純粹係商業登記
公道講句 係政府激嬲Jpex 先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞