[勇士] 8000蚊就有交易既1060 gaming laptop Acer Helios 300

135 回覆
2 Like 2 Dislike
如果淨係打下LOL同睇下片 上下網
有邊部好啲
想睇下電腦展 D laptop 會唔會有 e 個價
冇就買 e 部 la
8300 有 gtx 1060 真是底吊

桌機
計粒u2000 ram 1000 ssd500 dis 2000
垃垃雜雜當1k
查實8000蚊...真係幾底屌

Notebook hardware會降頻去就返散熱
冇得咁計
冇就買 e 部 la

桌機
計粒u2000 ram 1000 ssd500 dis 2000
垃垃雜雜當1k

冇得咁計

散熱差先會降頻
做得好既唔會
冇就買 e 部 la

桌機
垃垃雜雜當1k

冇得咁計

散熱差先會降頻
做得好既唔會

部ge62vr裝windows都要開大蝸牛
冇就買 e 部 la

桌機
垃垃雜雜當1k

冇得咁計

散熱差先會降頻
做得好既唔會

部ge62vr裝windows都要開大蝸牛

裝window唔使loading咩

今日同朋友蘇寧買呢部7.7k抵到爛,明明同一代理同一型號腦場夠擔開8.2k-9k

巴打係邊間蘇寧買
11000 買Y720抵唔抵屌 ust優惠

今日同朋友蘇寧買呢部7.7k抵到爛,明明同一代理同一型號腦場夠擔開8.2k-9k

巴打係邊間蘇寧買

同問,岩岩去左銅鑼灣個間睇,淨係見到GP62賣緊$8299

巴打係邊間蘇寧買

同問,岩岩去左銅鑼灣個間睇,淨係見到GP62賣緊$8299

有D機佢冇放出黎
要走去問
請問樓主果部 如果我自己加隻外置hard disk 係咪同內置一樣咁用

利申 電腦白痴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞