[有圖]Foodpanda外賣員偷食客人老麥

363 回覆
1015 Like 28 Dislike
嗌得呢啲遇咗唔衞生,你有冇見過保温袋入面係點
Ust南亞狗剛剛死咗老母
個個都雙開ga啦,咪同一班人黎
叫速遞就係咁
攞條街嚟晾自己啲嘢咪又係一樣咁仆街,一物治一物
好易開咖乍,做到完全無痕 都唔知貼黎做乜
講真一杯野飲值幾錢
本身都已經係暴利黎
foodpanda垃撚圾
我7月尾叫左幾百蚊野,無送到又唔退款on9
搵客服 但個客服AI黎 根本就溝通唔到
淨係識叫我打電話去倉
但佢俾我個電話係+852 12345678

以前成日叫,經歷完呢單野之後永遠唔會再用
夾硬送左幾百蚊俾佢
唔用,自己攪掂,熊貓袋鼠自己攞嚟
Foodpanda咁貴俾狗食
仲有人話佢哋對香港有貢獻,有幫手送外賣
都係果句,0監管,連制服都無明文規定唔著唔得,佢公司搵呢啲人做送餐,點會唔垃圾
公司你弱智?
包鐘包福利我咪著囉
你呢啲外賣仔咁既態度抵比連登仔神憎鬼厭啦,著件衫仔都唔制,我地點有信心你唔會打撚瀉晒我啲野食呀
我哋自僱著乜撚制服
你窮撚到冇錢買衫就要著佢啲閪衫
放上東張自然有人跟進
點解啲人講到著同唔著係無關係咁
果啲人唔理南亞定中國人啦,佢唔著制服就咁便服送,本身已經失去左做送餐員既專業精神同自覺性,就好似消防員去救火或者上山救人如果佢地就咁著住件便服做野,作為客人點會覺得有保障
你假自僱咋傻仔
台灣用佢個保溫袋同件衫就每單都有廣告費
香港冇仲話要著 弱智
送外賣職責係送食物到客人手上
著制服把撚 我淨係著條底褲送上去都得呀
聽d ching講著左有人民公僕感覺喎
消防員啲衫有功能㗎傻鳩
我哋件姣衫有咩功能? 放入個肚皮度保溫?
你既職責係送之餘仲要令客人覺得安心稱心,如果你比唔到信心客人佢地收到既食物係穩陣,咁你就係失職,講完
點會無用,比客人同餐廳識別到佢地作為外送員既身份,點會無用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞