林作比人拉開心D定陳怡比人拉開心D

135 回覆
197 Like 1410 Dislike
林作同陳怡其實有無做過愛?

(唔計拉左係之後既事)
同以前大賭變李嘉誠果啲其實一樣。
特別係賭。多人買就會質低個賠率。常識黎。
但係佢就俾料全世界邊隻會贏。即係點?佢寧願大家賺小小都要等大家有得賺?佢自己打個和?

呃人嘅可惡,但係蠢人/鬼迷心竅一樣唔係無辜囉。又要貪又要蠢唔劏你可以點?
陳怡可以做長官天使了
有裕美唔屌
美債5-6%零風險free money又嫌少
係都要想食free lunch 20%pa
人性永遠係咁
其實每一個人都想發達 有錢 不過我覺得真係發既人 係靠自己諗到方法既人

應該唔會訪問任何一個有錢人 會話自己發達既方法係人地教佢
分分鍾狗都唔屌喎
因為你有一條formula發達,根本唔會想人知,只會悶聲發大財。
台灣
咁都有人信
仲幾有娛樂性添
如果有前輩帶路果啲都算嘅。不過咁即係你本身都已經半隻腳喺馬圏,等跑出。要發唔難啦有仙人指路。

真係白手興家果班一定唔會咁高調講自己條水幾咁好賺。多個香爐多隻鬼。又係常識黎。
其實如果一般人嘅common sense 係OK嘅,好少會受騙。除非好似08年果隻“高盛都叫你買唔係唔買下話?”. 但係呢啲國家級爆鑊有幾可有丫。中左你都雖敗猶榮。
莊思敏俾人拉我會再開心d
08年有少少唔同。係銀行sales冇職業操手,高風險bond當低風險水人買。個班有部分係真苦主。

Jpex就…
藍絲KOL陳怡大比數勝出!
希望詐哥死都拉埋佢落水
嗯我覺得一半半啦。果啲AAA債其實垃圾黎咁都算詐騙。而且佢包裝到好似優質mortgage bond咁,其實除左quan fin果班友根本無人睇得明。分分鐘班Sales都唔知自己賣緊屎。
但係又係返翻去我上面果點,咁高息啲息點黎?自己要問自己呀

不過當然個性質同操作同Jpex就完全唔同嘅。而一般人唔中Jpex 招嘅機會亦高過08年好多。
一樣咁精彩
唔駛揀,今日一次過開心兩次
唔知做乜好多巴打話個肥婆好正
好想屌
公道講句,矇住面係ok嘅
最新派台單曲 8月15的月亮 (捉君好)
https://lih.kg/3503544
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞