林作比人拉開心D定陳怡比人拉開心D

135 回覆
197 Like 1410 Dislike
問你拉邊個開心啲呀,9唔搭7
拉多幾件藍c落水
證明佢真係唔係律師材料黎
收到風今朝有fans係飛機撞到chilam
應該係咁岩搭飛機姐
我覺得佢都想水人自己cap一浸。
但係個庄其實一早預左搵佢做scapegoat。佢一入局就就收雞棚所有屎留返俾佢。

其實都幾sinister . 不過係咁架啦鬼叫佢蠢又唔好彩
開心個位唔同,但程度一樣,好難排名

林作仆街開心位 - 佢一出世就成手好牌,但亂9咁出牌,佢老母又唔教好佢,搞到今日可能要坐監,佢成世個經歷都樣衰到笑左

陳怡仆街開心位 - 條友成日講野都咁搶口,講d野又冇邏輯,想佢仆街好耐
聽我一個朋友講
佢去人地屋企有飲過
話啲水真係滑啲

搞到我都想試下
N年前係咪一套要幾萬蚊?
好似可以分期比,一個月幾千銀飲水

聲稱會將水份子縮細,加快身體吸收水份

真係痴L線
個雞棚真係搭得好L, 同比華利雞棚一樣
可以列入教科書
林作係反社會人格
串嘴+attention seeker

但相比起之前拍太多19藍屍洗腦片
係政府維穩免費(或者收費)既propaganda
真心罪大惡極
所以佢比人拉係比較開心

不過快樂係疊加既
佢應該未必,除非佢係頻道上面做宣傳叫人買,如果唔係做廣告代言又未必拉得到佢
同陳怡呢條肥閪嘅惡行相比,林作簡直小巫見大巫
緊係陳怡啦
雙倍開心
依啲損害國家金融安全嘅人應該要繩之於法
Why not both
兩個邊夠呀?拉埋D明星就話者
起碼張智林同人妖莊屍敏畀人塔我先笑得出
肥媽比人拉會開心啲
why not both?
出哂樣既宣傳圖 收左錢 都好難話唔係幫人做廣告啦
雞棚唔靚點cap大水。而家我覺得雞棚已經有埋公式。
重廣告+名人代言+奇撚怪燒錢gimmick 基本上已經中九成。

有時真係覺得好撚好笑。歷史會係咁用啲神怪方式不斷重複。呢啲老到頭髮都白哂嘅騙局百幾年黎不斷loop.

永遠都係果句,咁高息啲息點黎?
如果佢真係賺錢之神做咩要同你分?你又唔係佢啲人。同陌生人一齊賺錢要分俾佢會開心啲?

不過算啦今次之後又會有下次。都無咩特別。下次只會更誇張
我覺得佢拍廣告未必有事,加上佢同啲人咁fd 成班開P可能佢無事呢

希望我燈
係啊 啲人成日覺得人地做善事 賺夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞