有冇人會好頹?當你發現另一半唔係最愛你個個

219 回覆
49 Like 787 Dislike
Cls 成個分析家咁 一句就trigger到你講咁多廢話
我參考朋友定家人意見都唔得?
我需要係lihkg 維護自己形象?
I am taken aback to witness someone scrutinizing mundane statements and dissecting them. The inclination to encourage individuals to engage in introspection on LIHKG amuses me. Sincerely, impart further counsel, LIHKG doctor.
同你講心事一定會又話人自戀狂又話人冇邏輯,好慘
你屋企隻狗話我知,你西過你老母
你成日打我唔會話人知shuuuuu
你又付出過啲乜?
叫你講就乜都up唔出
接收工同按摩叫付出都講得出
你又同0付出有乜分別?

不停咁數條仔都話冇計較
返鄉下食蕉啦你

一味索求又無視自己乜都冇做
邊個溝到你喊三聲
有同佢打氣同幫屋企手
咁你開post黎做咩你話乜,大家就信乜?
我諗好多人都係
咁你都幾仆街
連唔識嘅人都要作故仔嚟呃人
你現實擺依個表情出嚟我應該唔止用粗口屌你老母
應該仲會醒多你兩巴雙向嘅 你係醒就唔會俾人屌啦
白卡婆
咁你唔講完整故事,你開post講經咩
你唔講完整故事,大家就根據你post出黎既野去分析ga啦
你又唔講清楚件事,轉頭又話大家唔知完整故事就講片面之詞,又話你講咩大家就信咩,咁你自己講你為咩出post?
傻西自己識埋啲低質垃圾人
就以為香港普遍男仔都係咁
咁你會唔會幫手俾買樓同拍拖既錢?

唔會就收聲啦

你知唔知番工幾多野做?

而家中高層勁缺人, 個個都係一打十
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞