[查狗屌你老尾] AC米蘭球迷討論區 400

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
我又覺得我地人腳未算打唔到,不過皮狗既安排真係太過差
咁我覺得未去到完全唔夠打
正常佈陣嘅話就算輸咪最多64波
點會好似而家咁俾人壓係地下磨
講乜鬼人腳
隔離街打中下遊都唔係下下炒5球啦
人腳上點都唔應該咁難睇
成個國際賽期一D針對性部署都無
無tmr同kalulu, 仲想玩返同一套撳住對家黎砌, 比細恩睇住食
臨場永遠唔識變, 位換位換科兄出黎仲繼續玩收中, 放棄治療
Sandro Tonali has recovered from his injury and will START against Milan tomorrow.
支持牙東番黎送皮狗一程
有心守一定唔會輸得咁難睇
年頭大崩盤,成班士氣咁差
轉3中堅對國米都係輸1-0
今場之前大家都三連勝
俾傳媒吹到今場係冠軍前哨戰咁滯
搞到牙皮上哂腦咁
明明作客守和都有哂交代
睇上場 肥牛咁勁,中路都爆到咁射波, 不如打左中場/ 自由人啦, 搵過個打左閘, 比佢全力攻
穩定軍心 仲要打鈕
可以返黎鏟草
其實呢個戰術如果打返古力逗後,效果唔會咁差
而家我知道嘅戰術係古力逗落中堅,兩閘做防中

其實賴屎同切要搵一個逗番中場,打到三三咁樣之後再拉番閘守

唔係壓哂上去等輸反擊
頭幾場明明都係咁打 而家唔知做乜鳩
阿皮真係球盲探測器,次次撚狗
Probable 11 against Newcastle via
@SkySport:
Maignan
Calabria Thiaw Tomori Theo
Loftus Cheek Krunic Reijnders
Pulisic Giroud Leao

又話出chuk
輸埋依場帥位好危
都係保守返啲
正常皮蛇點都谷埋去, 打維羅納先輪換
肯定打高位,又係輸劇本
AC Milan can confirm that Mattia Caldara underwent an operation on his right ankle today. The surgery was a complete success. His recovery timeframe is estimated to be around three months.

準備大炒5678910球
皮狗係時候試下比人掉落垃圾桶
直接退休吧啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞