[查狗屌你老尾] AC米蘭球迷討論區 400

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
都唔好話轉陣 叫一叫個閘唔使好underlap姐 閘唔underlap點踢唔使教都識啦下話 仆街第二粒開始基本上輸親都係同一樣嘢 吹撚到請左成堆analysts 仆街睇到今場repeat左咁撚多次都仲咁踢 同皮狗一齊躝屍都得啦
細恩一輸一球即刻比返個波你
之後就入多3球
相反皮狗由頭到尾放個右閘比人攻
係好撚搞笑既事
唔使諗得咁複雜
皮狗係唔理對手擺咩陣佢都係會咁擺

不過第三球真係輸到洩氣
牙咪睇咗勁耐之後斬比leao 頂失, 之後就輸, 明明嗰時中後場係夠人
講真 最撚on9係一場打得比一場差
Twitter 之前d clip明明theo,卡拉忽然cut in
中堅拉邊
今場變咗企死位
係咪我哋唔識嘢
今場牙切隱撚哂形 不過皮咁擺陣 都好難有人識踢
佢柒足半季都唔會改
上季死好命蛆讓返個位出黎
炒撚咗皮狗佢搵干daddy有冇得諗
輸2:1就可以叫調整
輸夠5粒就係叫崩盤, 基本上對強隊可以睇穿哂你既弱點
其實屌古歷都無謂
一切都係源自搵卡拉比亞收入中路
攻又冇貢獻,守又追唔返
下下要中堅補位
周有黃牌踢得好拘謹
卡亞年紀大重傷完,仲想佢踢到第一季咁樣咩
跟住古歷本身都唔係快馬
Rlc 防守意識又低
唔攻你右路就假
Theo 走中間反而無卡拉走得咁密, 卡拉直頭攻時無企過右邊, 好難搞
佢對弱隊就ok
一對強隊就現晒形
皮狗對強對弱都係得一套form
無得搞
咁先第四場 成季仲好長
幾球佳亞望右邊想搵人比都無, 右翼落得唔夠後, 但右閘又去咗中間, 都唔似可以點傳
皮狗思路一定係吸引國米d人去中場
比空位隻翼同國米閘位1對1
上年開始theo亂鳩咁走位已經係咁架啦
未失波,頭果5mins咪控球在腳,得5mins冇乜參考價值啦,隔離街放你控主守,反擊一次就入波

追番球果5mins就係隔離街主控,Leao有番空間咪有波入,細恩馬上變陣縮番後啦
其實Theo 忽然入中係有用,而卡拉之前啲助攻入波明明都係右閘位上前突擊, 而家變咗卡拉長期企中我諗卡拉自己都唔知點踢... 卡拉被換出時都嬲嬲地
因為羅馬一早輸球12碼無得擺大巴
同埋羅馬廢好多
我覺得搵到新玩具係要試下,如果唔用新戰術打,輸左又俾人話好地地點解轉陣
但你輸到第3球就好知死啦
所以我都唔明
佢而家好似放左條路比人放題
而中間塞車又做唔到有效進攻
隔離街接近原陣出擊
仲要板櫈深度再強咗
只可以話頭三場太順
今場咁輸法落差太大
如果羅馬有L馬同杜林咁強衝擊力嘅前鋒,米蘭一樣會輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞