娛一: Alice 搞到Phoebus 五年女友分手

895 回覆
191 Like 49 Dislike
相都冇性質唔同
成件事個得益者係得Jaime
扮演成受害者好慘咁
下下都提住佢畀人飛
好難唔懷疑呢個Jaime黑心想整死人
以為你講phoebus同george一齊
邊個0
愚一用日期遮黎展峯個樣已經居心叵測
咁事實佢係俾人飛喎
堆cast差好遠喎
你睇呢個po兩日都唔爆,就知佢地咩料
仲少人關注過結紮
CLS
Alice打手咁都可以屈番jaime轉頭
Alice tg grp有人起返底 jamie 4月做愚一訪問話同免費巴係好朋友
既然免費巴係渣男
move on仲好啦
成日提住被人飛咁好咩?
邊個字屈jaime
你話我歧視女人好啲
我以為佢地無公開認過好耐?
佢地係好朋友都炒到咁仲難信過無flirt 過
咁a jer 單野點計
仲以為有新圖 咁都叫新料唔撚係嘛
愚一無貨輸左啦 發脾氣潑婦罵街姐
呢樣佢哋擅長 R唔到演唱會飛都發脾氣
啱呀 都唔知點解會入到行
想問咩事?電單車嗰單?
Blame the victim正仆街
愚一blur 人係仆街 但佢兩位冇一齊都唔代表冇越軌行為我係mkv 嘅話唔知jaime 手上有冇證據 見佢過咗一日都唔放證據緊係快手出份聲明保住旗下藝人啦
Jaime 最多只係響thread po 放負語錄 提都冇提過佢兩個 只係對媒體嘅回應唔似以前咁話佢同免費巴只係朋友 何來想整死alice
除非真係好似賓穎咁證據確鑿,
唔係都好難切得Alice同Phoebus入。
另外Jamie話比人撬牆腳,呢個都係普通男女拍拖經常會遇到既事。
但係愚一作為傳媒,blur人已經可以令佢冇晒公信力。
MKV的Artist Management哲學:

放養
如果最後娛壹無貨派嘅話 真心值得永久追擊
屌你老母用字西到

同埋viu好心有啲骨氣企硬啲
啲專訪咪撚搵呢間垃圾啦
三方嘅回應都冇明確承認/否認 件事應該完得 除非有人放更勁爆嘅相證實
比人撬牆腳已經慘 仲要比班護主狗話翻佢轉頭
即使經常發生 撬人牆腳嘅人正一仆街嚟
眼見連40強止步既 何洛謠 都出到單曲

sica - 天氣之女 @ChillClub Version | 2023-08-06

Sica : 今日流會(暫名)
1.1K
Views
Aug 6

https://m.youtube.com/watch?v=V6_w6PwZqxc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞