娛一: Alice 搞到Phoebus 五年女友分手

895 回覆
191 Like 49 Dislike
如果唔係私怨,唯一一個合理原因就係有人爆料俾娛一知佢兩個真係一齊咗,但由7月跟極到宜家都影唔到有力證據,去到宜家忍唔住唔夠料都照出咗先,但如果係咁就真係好on9
覺得係有flirt下 但無一齊
所以Jamie & friends 嬲到仆街
mkv又敢出聲明話無野,你知佢地幾乎從來唔出聲明嫁啦,唔會好日唔出一次都炒車掛
有人爆都唔一定真,成2個月都冇證據就好心唔好咬住人唔放啦
自己碌番上上面啦
貴圈好亂Elka條仔都有份同Alice 拍飛黃…
但elka又like晒 d post
娛一唔係不嬲DiuTV喉舌嚟咩
今次係廣州免費巴士
同娛一有牙齒印
從來唔係,只係鏡報
當年謝霆鋒頂包案唔使坐監,蘋果A1大大隻字寫住「公道何存」
Jamie同娛一本身係咪fd底?
真係幫到出哂面,勁似自己個姐妹比人搶左條仔係咁係到唱衰人咁
記得個陣上金宵大廈
D記者寫李詩華同dancer跳貼身舞
但個dancer係AK
啱啱發現Elka都unfollow左Alice
呢單關司法問題事,嚴重好多
點分unfollow同無follow?
愚一已無貨 敗仗已成 keep住咬多陣 Alice followers繼續升緊
flirt乜鬼,分分鐘西都屌埋
點會喺港聞版寫呢啲野,報新聞將件事如實報導咪得,讀者有咩就自行領會,使乜加私人感情落去
即係alice條臭西見仔就姣,特別係有女朋友嘅仔
刻意借埋班傻閪愚狗幫手宣傳新劇 MKV今次高招
買followers唔通又話你知咩
viu班偽人不嬲鐘意買followers
娛一咁樣似針對多過乜
成班人都無野做咁
咬住2個人唔放
又話Jaime個回應沒有否認就係默認
真係偏幫到呢
更加覺得個Jaime係有居心
搞咁多又搵唔到Jaime出黎訪問做乜9
不嬲女人比人飛都係覺得個男係有第3者而唔係自己問題
又或者好似賓穎咁o既下場呢
未必,tg group都勁多花生友入
依個有片打晒車輪喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞