[EL7Z UP] 7UP 正式討論區 2

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
本人表示21年入坑
當時其實21年中會回歸㗎,美珠有話過自己準備緊,保持個身型狀態
但唔知發生乜事最終無回歸,反而唔續約

share多件事俾大家
lovelyz 係好有機會同infinite 一樣情況,樹整同智愛都講過8個會再一齊返黎,雖然唔知10週年,11週年定之後,不過我都會等落去
我都講下點樣入坑
21年正值美珠綜藝大吸粉,我都畀美珠魅力知道咗lovelyz,開始咗追kpop路,經過兩三個月了解,我識咗8位,本命係yein,然後準備等回歸,之後美珠入咗閒著固定,已經開始feel到lovelyz 都預咗避唔到七年魔咒,最終就冇續約...
我本人鍾意聽清純kpop風,lovelyz 好多首都啱我key,後期都揾下都行清純風團,第二個識gfriend,兩個團都係畀公司玩死咗
依家每個女團都留意下,但本命依然係lovelyz
師兄INFINITE啲歌都好好聽
show champ 預錄完搞mini fm咁識玩 日山遠到癲
大把團喺show champ搞
無話無團係show champ搞過 純粹講好遠
Mb mc 呢啲近近地唔洗撘差唔多成粒鐘車入去仲好
就係咁先要搞 唔搞吸唔到人去
身在曹營心在漢

個大堂夠晒大
EL7Z UP 1st Mini Album '7+Up' Sales

Day 1: 5,933
Day 2: 8,451
Day 3: 0,054
Day 4: 2,022
Day 5: 2,167
Day 6: 14,366 (still counting)

Total: 32,993 sales

#EL7ZUP #엘즈업
突然多左咁多
希望有日會有中/英字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞