[EL7Z UP] 7UP 正式討論區 2

1001 回覆
8 Like 3 Dislike

打咗el7z up趕過黎
原來先去呢度中途走
一齊推el7z up
睇完queendom puzzle應該會更飯佢哋
我係ig search #el7zup代購
有3間代購其中兩間都有預購特典揀
(事關我唔係好識得直接喺韓國網買)
加油 做個好團粉
el7z up個個都大推
Btw多謝師兄係咁update啲數據 繼續刷views
牙輝!
同意 成個mv最連繫到我追完QP嘅感覺係最尾個皇冠(因為冇expect過首歌咁元氣)
爛鞋嗰幕係幾令人另眼相看
同埋覺得佢Dumb Dumb個造型最靚,馬尾頭
同意
一完節目3個星期練好舞,錄好5首歌,整好成個MV,影足160頁photobook,仲要忙內兩隊comeback,其實真係好欣賞佢哋咁努力

如果Mnet可以promote佢哋多啲就好
期待last piece嗰種一字排開同埋環繞全場氣勢舞
我expect queen version個cover唔係泡泡字
估唔到佢low budget到咁
講真recycle用highlight medley個cover我都已經收貨
同意個舞台真係整得幾靚
好多大型props好有心機
真係靚,如果佢可以搬埋落去MV重用最尾嗰幕會冇咁寒酸
Yuki真係好cute
QP成日見到佢啲表情勁誇張好搞笑
同意 原本擔心照佢哋本身啲風格KEI可能難融入,但佢細細粒粒咁樣樣跳cheeky好得意
真係好索 姐姐
想講佢啲舞成日要踩男dancer
想做dancer
香港
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞