[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (36)

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
預示 星期一贏一球文萊
去到2022年仲係關心會唔會中就已經趕走好多鬼佬
班鬼佬應該覺得呢個鬼地方真係痴撚線
就算而家就嚟2023年尾
仲有好多學生返學戴口罩
連上PE堂都係咁
奧利華仲有Toby
Lm
係咪要Konger FC打CONIFA先係港隊新希望
利用英國青訓系統做根基
又係kim sir年代
成班男人老狗半夜係度emo
你以為今日已經至撚黑暗?
星期一... ...
見到好想喊
kim sir年代
炮台傑都變闘利王
港隊主教練司徒文俊於賽後記者會的第一句,便向廣大香港球迷致歉,「我想向香港的支持者道歉,我對賽果、對球隊表現感到羞恥。」

他表示,港隊早段雖然曾成功以雙箭頭阻止對方從後場開始組織攻勢,但戰術至上半場中段已無效果,令球隊被逼改踢較保守的陣式。

他又指,部份港隊球員10日內需踢4場比賽,體力消耗下最後一場對阿富汗,或難以應付對方體力化的踢法。

U23亞洲盃外圍賽︱香港0:10烏茲別克 主帥向球迷致歉:感到羞恥
https://www.hk01.com/article/939324
好彩你都識講呢啲 唔似安達臣淨係識話人腳問題
司徒算係咁 不過佢都好應該請辭
仲識羞恥都好事黎既 但最重要啲球員識唔識
其實佢教得唔差
U23呢兩季係睇到有進步
但班球員質素真係令佢好難有成績
葉卓文條撚樣廢撚到咁 不如掛靴啦
依然成日見條街仲有啲手套人,酒精人
我都心諗係咪痴撚線
宜家感覺係落後左個世界2年幾咁
其實換教練嘅結果唔會好大改變 下下都話換教練換教練係治標唔治本
其實每次輸波有無人剪哂啲失誤位去比班球員review 睇番啲企位好似成年都無進步過 定係每次比賽完講幾句就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞