梁朝偉回應出演NEW JEANS MV

342 回覆
3336 Like 16 Dislike
香港就係一個咁神奇既地方
自己地方出既一位攞埋外國有認受性既獎都可以用「港產片阿叔」黎形容
有時真係唔難怪點解香港地 少數民族仲惡過香港人 因為香港人撚識咩叫「自己人同團結」
叫下口號當團結
可唔可以拍東京再攻略
正解 新牛係紅 但同啲一線團比仲有距離
少時 SuperJunior Big Bang BTS Blackpink呢啲真係紅到大外宣級
我都覺得佢好似拍完習氣之後個人拋頭露面咗 係咪錯覺
可能年紀大左隨意左
新牛出左道幾耐先
咁咪岩囉 出得唔耐影響力無咁大
依家邊有老細肯泵水拍小日本攻略,唔驚啲小紅豬發癲咩
咪撚玩少時,super junior, big bang 全部都玩完,Blackpink都開始玩單飛
係閔熙珍老師嘅通稿
我想知傳返去韓國,韓網有無爆炸?
人地康城影展金馬獎都拎晒獎
咁鍾意捧韓國
就同你講韓國
釜山電影節上年先做完梁朝偉展

你以為kpop idol gp紅過偉仔你先真係痴撚線
睇過kpop應該更加知idol地位唔高
早幾年連手機都未必有得用 宿舍又寒酸過人
Do姐仲要美劇韓劇泰劇都煲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞