梁朝偉回應出演NEW JEANS MV

342 回覆
3336 Like 16 Dislike
有冇個MV睇
未睇
同問 "有無聽過mirror d歌" 一樣

識唔識邊個error?

有無聽過193d歌?
我冇反呢兩隊架

唔靠打扮/濾鏡/角度/執相咪同普通港女一樣
哩隊真係好紅?
咁既靚樣⋯⋯⋯
好紅呀,但都真係好普通靠造型同執相囉
班fans吹撚到神顏冇死角,自己諗下神顏會唔會有咁多醜照先
而家一po唔靚既相就話專登cap醜照,但d相係外國班bunnies話still look so good so pretty既相
連登班bunnies真係唔夠愛新牛嘞
好靚

我都覺得冇問題,普通素顏港女lv,對比執完之後醜姐d洗唔洗起曬鋼
https://www.youtube.com/watch?v=IUwsTHGY4Ms
之前睇過一條youtube講佢講得好岩 特別係最後一句
To him, success should not be a one and done thing. It should be a continuous process of self-improvement
成隊crew去東京似乎係隊crew榮耀囉
其他人想用天酬都未必請到佢

有冇做人地new jeans 粉絲 我覺得個問題幾有趣
起碼偉仔都幫人地拍幾秒mv 都會聽過下人地歌啦
佢可以正經答有或者冇..
佢答案又幾得意
直情係, 如果唔係佢有份拍, 我根本唔識new jeans, 係佢令new jeans更多人識,
佢肯拍的話, 就算要比錢都照殺, 飛過去東京直情好小事
我見d大陸人一開波未有更多details前都話因為韓國比得好多錢, 但去到佢呢個級數, 錢已唔係最重要啦, 如果真係因為錢, 佢早就上左大陸D綜藝節目, 我唔信佢地冇請過佢上去
都唔同級數,劉華太用力想表演自己有戲,無間道3尷尬到
老實講 新一代韓國人唔識佢乜水
個時亞洲得日本同香港打更係易
客串new jeans mv 會咁轟動,
其實係顯示出new jeans 名氣大
睇佢同莊文強個專訪有講佢近年釋懷左好多
無咁壓抑
盲左未死賤種
原來搵過JJ
班妹豬無了...
對於韓團黎講去日本拍野簡直方便到咩咁!
佢地去日本拍,可能等於香港番大陸咁姐

韓團成日都去日本,日本又近佢地,韓國個邊可能心諗梁朝偉咁抵得諗

至少都仲方便過黎香港(雖然黎香港都唔係啲咩麻煩野,間中都有啲唔紅既韓團黎香港拍mv)
「有没有做NewJeans的粉絲」
「NewJeans好像她們是我粉絲吧」

成句嘢好撚型好霸氣 好想同梁朝偉做愛
佢係我粉絲呀 柒頭
說好香港故事
真係笑死人無命賠

下次 NJ 搵另一個康城影帝宋康昊客串,記者又會唔會咁問?
宋康昊嗰個康城影帝 得罪講句,其實係關愛座
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞