正式檢舉會員#567995 鳳凰城大腸

364 回覆
141 Like 19 Dislike
不嬲負皮開,唔係點會正皮你個post, 不過你唔likey咪負皮返
你似係有白卡
每日關心洗版賤畜施腸死撚咗未: 未呀dllm連把撚
唔怪得樓主一直都溝唔到女啦
理解能力差到咁
對金剛棒文有些少微言就睇唔出人地撐佢
https://lih.kg/AJzxwBX

哈哈 你隻支那賤畜都有今日啦
俾肥仔狙擊
好心你啦幾廿歲人上個forum都咁上心
日日無嘢做mon住連登幻想邊個係五毛pr
拎住一兩句唔睇埋其他留言就判斷到人有冇收錢做中共打手
仲要拎個亞氏保加巴膠肥仔做reference嗰下先好笑
cherrypicking到咁prof一睇就F你啦
極度懷疑你係咪生多左條染色體連大學都入唔到
大佬我平時返學都唔得閒
就算要搵錢去補習一個鐘收人300幾仲好搵過做五毛啦
你以為個個都好似你咁做廢青咩
真心覺得以前老鳳好過你班跟尾狗好多
至少都係大學畢業
雖然都係煩膠但平時都有偈傾柒左又會認
唔似得你地班垃圾柒左仲要聲大夾惡覆一大篇紅色大字當正自己就係真理
就算比你拗贏左你現實咪又係一事無成女又識唔到嘅可憐蟲
人地當你係狗咁撚咋
讀返多啲書裝備好自己啦傻佬
隻賤兔走入嚟愚台發癲咬人
連登公投:孫彩瑛到底算唔算靚女?
https://lih.kg/kkgRfT
#2 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
你上哂電
佢去站務台時事台發癲我理撚得佢咩
去愚台追個星都畀佢搞都有病
韓團有藍絲?
炎黃子孫?
老鳳唔一定係最好的會員,但係一個公正公道的人
老鳳呢啲咪公道囉
上面條link去飲食台講間野係藍店都俾水_母貼佢個私怨list
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞